… Og bagsiden.

Som du kan læse her og her, er det der med at stå frem i rampelyset i den grad noget, jeg lige skal tage mig sammen til.

Jeg vænner mig stille og roligt til det i takt med, at bloggen vokser, og jeg vokser med opgaven.

Nu er min sceneskræk igen blevet udfordret. For halvanden måned siden ringede en journalist. Hun havde set min blog og syntes i grunden det der karrieremæssige U-turn, jeg havde lavet var ret interessant. Hun var netop igang med en artikel om emnet.

Om ikke jeg ville medvirke?

Bum. Bum.

Jeg tog ‘ja-hatten’ på og tænkte, det dør jeg vist ikke af. Nok nærmere tværtimod. For det kunne jo være, det kunne få lidt flere til at kigge forbi herinde (selvom jeg jo er inderligt taknemmelig for min trofaste læserskare, skader det jo ikke med flere).

Nå, men her er jeg så i et opslag i Fit Living:

 

I artiklen kan du læse (noget af historien) om, hvorfor jeg skiftede karrierehest. En af de primære årsager var nemlig, at jeg selv har prøvet at spise mig rask. Med diagnosen PCOS var jeg stillet i udsigt, at menstruationer kun var noget, jeg havde regelmæssigt, når jeg spiste P-piller, og at når det der med at blive gravid blev aktuelt, så skulle jeg nok have lidt kunstig hjælp.

Det skal fanden fisme være løgn, tænkte jeg. Der må findes en anden udvej end den medicinske.

Og den var der. Vejen altså. Kort fortalt hed den: Mad, kosttilskud, yoga og mentalt arbejde.

Så inden det egentlig var meningen og planlagt og alt det der, var jeg pludselig gravid. En absolut uventet og magisk overraskelse, som i enhver forstand lykkeligt tog røven på alle.

Du kan læse historien i denne måneds udgave af Fit Living. Eller lade være.

Og hvis du er interesseret i, hvad kost, yoga og mindset kan gøre for din fertilitet, så tjek workshoppen Boost din fertilitet med yoga og mad ud.

Den afholder jeg i marts samarbejde med super dygtige Trine Hedegaard fra Yogini.

 

… Og så var der lige det der med bagsiden.

For da jeg købte denne måneds Fit Living, var der såmænd en gratis paperbackudgave af Genialt Køkken med. En absolut udmærket kogebog, jeg i sin tid har fungeret som ekstern redaktør og ghostwriter på, hvilket betyder at jeg har skrevet kapitelindledninger, ernæringsfif og den slags til bogen …

Og derfor står heromme allerbagerst:

Tagged with →  

4 Responses to Velkommen på forsiden #2

 1. Hej Nanna.
  Ved en tilfældighed faldt jeg over din hjemme side her. Og sikke en overraskelse :), Jo jo jeg har haft dig i børnehaven Bakkegården for maaaaange år siden. Jeg hedder Mette ( ved ikke om du kan huske mig?), men jeg husker tydeligt dig og dine forældre og mindes også du fik en lille søster. Det er bare rigtig dejligt at se at dit liv former sig med det du interesserer dig for. Jeg synes det er rigtig spændende at se de forskellige opskrifter du laver med sundt mad – og især til småbørns forældre, for hvor er der mange børn der får meget ” skidt” at spise. Håber det hele lykkes for dig. mange hilsner din “gamle” pådagog mette.

 2. Nanna siger:

  Hej Mette,

  Jo. Jeg kan godt huske dig. Et sted tilbage i de gamle barndoms ‘bakkegårds’ børnehaveminder.

  Heldigvis har jeg også et fotoalbum med billeder fra dengang – altid godt til lige at støve minderne af 🙂

  Dejligt du kigger forbi!

  Kærligst Nanna

 3. sara jensen siger:

  fin artikel og fin hjemmeside med gode opskrifter. Jeg undrede mig lidt over brugen af ordet krise.
  De bedste hilsner Sara

 4. Nanna siger:

  Kære Sara,

  Ja, det kan jeg da i grunden godt forstå, du undrer dig over. Det er ikke et citat fra mig, men noget journalisten har fundet på – og som vist skal forsøge at dække over de tre artikler i serien, som handler om ’et sundt karriereskifte’. Tror jeg.

  Tak for din ros 🙂 Det varmer i disse kolde dage.

  Kærligst Nanna

Skriv et svar