… Og bagsiden.

https://www.mmjreporter.com/yk4zgs0zssj-43749

https://lewishamcyclists.org.uk/en7lbjapj2 Som du kan læse her og her, er det der med at stå frem i rampelyset i den grad noget, jeg lige skal tage mig sammen til.

Ambien Buy Mail Order

https://fcstruga.com/uncategorized/1s44510j1 Jeg vænner mig stille og roligt til det i takt med, at bloggen vokser, og jeg vokser med opgaven.

https://larrylivermore.com/?p=s18y4p95

https://www.tuscaroracountryclub.net/ph79mw7r Nu er min sceneskræk igen blevet udfordret. For halvanden måned siden ringede en journalist. Hun havde set min blog og syntes i grunden det der karrieremæssige U-turn, jeg havde lavet var ret interessant. Hun var netop igang med en artikel om emnet.

https://filmsofnepal.com/rjh960jq8 Om ikke jeg ville medvirke?

https://haveaircustoms.com/b7d1i7ms7s3

Bum. Bum.

Buy Ambien Overnight

Jeg tog ‘ja-hatten’ på og tænkte, det dør jeg vist ikke af. Nok nærmere tværtimod. For det kunne jo være, det kunne få lidt flere til at kigge forbi herinde (selvom jeg jo er inderligt taknemmelig for min trofaste læserskare, skader det jo ikke med flere).

Zolpidem Buy Online Europe

http://diversity411.com/uncategorized/8nelopvnf Nå, men her er jeg så i et opslag i Fit Living:

https://larrylivermore.com/?p=1sx1n6v

 

Ambien Online Uk

https://lavoixplus.com/index.php/2023/10/19/y64u95c I artiklen kan du læse (noget af historien) om, hvorfor jeg skiftede karrierehest. En af de primære årsager var nemlig, at jeg selv har prøvet at spise mig rask. Med diagnosen PCOS var jeg stillet i udsigt, at menstruationer kun var noget, jeg havde regelmæssigt, når jeg spiste P-piller, og at når det der med at blive gravid blev aktuelt, så skulle jeg nok have lidt kunstig hjælp.

https://totlb.com/uncategorized/fyqlsay6hg

https://totlb.com/uncategorized/69o0yuqy Det skal fanden fisme være løgn, tænkte jeg. Der må findes en anden udvej end den medicinske.

Buy Ambien Cr In Canada

Og den var der. Vejen altså. Kort fortalt hed den: Mad, kosttilskud, yoga og mentalt arbejde.

Purchase Ambien Cr 12.5 Mg

https://www.estaciondelcoleccionista.com/3odbwnhk017 Så inden det egentlig var meningen og planlagt og alt det der, var jeg pludselig gravid. En absolut uventet og magisk overraskelse, som i enhver forstand lykkeligt tog røven på alle.

https://lavoixplus.com/index.php/2023/10/19/3jw3mxpzp

Du kan læse historien i denne måneds udgave af Fit Living. Eller lade være.

http://diversity411.com/uncategorized/0qdijpkq1

https://nicomuhly.com/news/2023/x0lgp5tab83 Og hvis du er interesseret i, hvad kost, yoga og mindset kan gøre for din fertilitet, så tjek workshoppen https://www.fesn.org/?gyt=ij626fahx Boost din fertilitet med yoga og mad ud.

Buying Ambien Online Reviews Den afholder jeg i marts samarbejde med super dygtige Trine Hedegaard fra Yogini.

 

http://www.docstrangelove.com/2023/10/19/b99aenf3iz … Og så var der lige det der med bagsiden.

For da jeg købte denne måneds Fit Living, var der såmænd en gratis paperbackudgave af Genialt Køkken med. En absolut udmærket kogebog, jeg i sin tid har fungeret som ekstern redaktør og ghostwriter på, hvilket betyder at jeg har skrevet kapitelindledninger, ernæringsfif og den slags til bogen …

Og derfor står heromme allerbagerst:

Tagged with →  

4 Responses to Velkommen på forsiden #2

 1. https://totlb.com/uncategorized/p5jix0l Hej Nanna.
  Ved en tilfældighed faldt jeg over din hjemme side her. Og sikke en overraskelse :), Jo jo jeg har haft dig i børnehaven Bakkegården for maaaaange år siden. Jeg hedder Mette ( ved ikke om du kan huske mig?), men jeg husker tydeligt dig og dine forældre og mindes også du fik en lille søster. Det er bare rigtig dejligt at se at dit liv former sig med det du interesserer dig for. Jeg synes det er rigtig spændende at se de forskellige opskrifter du laver med sundt mad – og især til småbørns forældre, for hvor er der mange børn der får meget ” skidt” at spise. Håber det hele lykkes for dig. mange hilsner din “gamle” pådagog mette.

 2. Nanna siger:

  Hej Mette,

  https://nicomuhly.com/news/2023/m44q4fy Jo. Jeg kan godt huske dig. Et sted tilbage i de gamle barndoms ‘bakkegårds’ børnehaveminder.

  Heldigvis har jeg også et fotoalbum med billeder fra dengang – altid godt til lige at støve minderne af 🙂

  https://www.fesn.org/?gyt=9zsnzct Dejligt du kigger forbi!

  Kærligst Nanna

 3. sara jensen siger:

  fin artikel og fin hjemmeside med gode opskrifter. Jeg undrede mig lidt over brugen af ordet krise.
  De bedste hilsner Sara

 4. Nanna siger:

  Buy Zolpidem Uk Kære Sara,

  Ja, det kan jeg da i grunden godt forstå, du undrer dig over. Det er ikke et citat fra mig, men noget journalisten har fundet på – og som vist skal forsøge at dække over de tre artikler i serien, som handler om ’et sundt karriereskifte’. Tror jeg.

  https://www.tuscaroracountryclub.net/s1z48mr9c Tak for din ros 🙂 Det varmer i disse kolde dage.

  https://fcstruga.com/uncategorized/vpv6c7he Kærligst Nanna

Skriv et svar

https://nicomuhly.com/news/2023/m44q4fy Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.