NB: Udtalelser om Fertilitetsforløb finder du her

Udtalelser Ernæringsterapi

Rikke 42 år,

Slap ud af kontrolleret spisemønster og sagde farvel til forstoppelse og eksem

“En kombination af et uhensigtsmæssigt spisemønster, en mave i uorden, eksem og et generelt dårligt velvære på trods af stor viden om kost, gjorde at jeg opsøgte Nanna.

Mit mål var at få styr på min fordøjelse, forstå min grænse for hvad jeg kunne tåle af forskellige fødevarer og så at falde til ro i et spisemønster, der omfavnede i stedet for udfordrede.

Jeg var lidt slukøret og en smule nervøs da jeg dukkede op hos Nanna første dag, fordi jeg tænkte, at jeg egentlig selv burde have styr på det hele. Jeg var flov over, at mit spisemønster havde fået lov til at fylde så meget igen og ærligt talt, så orkede jeg ikke at konfrontere det – heller ikke mine allergier, da det er hårdt arbejde at skulle finde frem til, hvad der forårsager dem.

Jeg blev mødt i øjenhøjde og med stor respektfuldhed af Nanna, og det gjorde mig med det samme tryg. Jeg fik åbnet op og sagt nogle ting, som jeg kun har reserveret til de nærmeste, hvilket blev en af grundstenene i vores forløb. Nanna gav mig effektive redskaber der hjalp mig med at mindske mit behov for kontrol over maden og samtidig kastede vi os ud i et forløb over et par måneder, der skulle hjælpe mig med at finde min grænse for reaktioner på bestemte fødevarer.

Jeg gik ind i det med alt hvad jeg havde i mig, og selvom jeg har meget selvdisciplin, så lykkedes det kun fordi Nanna guidede mig gennem hele forløbet med samtale, stor viden og nænsomhed. Og størst af alt, så tog hun ansvaret for min vægt og gav mig nogle enkel retningslinjer for, hvordan jeg skulle spise, hvilket på forunderlig vis gjorde, at jeg mentalt kunne holde ferie fra tanker om mad og mængder under hele forløbet, hvilket var en utrolig lettelse.

Her 8 måneder efter jeg kom til Nanna for første gang, sidder jeg tilbage med en følelse af, at jeg har gjort mig selv en kæmpe tjeneste ved at beslutte mig for at ”orke”. Der har været 2 sider af mit forløb, en praktisk og en emotionel, som begge er blevet adresseret og begge har fundet sit leje. Min eksem er væk, min mave stort set i orden, jeg har fundet grænsen for hvad jeg kan spise af bestemte fødevarer. Og mit uhensigtsmæssige spisemønster, ja det er stadig på ferie…”

streg1

Caroline, 23 år,

Slap ud af bulimi og sagde farvel til opkast og overspisninger 

Kære Nanna, [ …] Jeg vil gerne takke dig uendeligt mange gange. Forløbet hos dig har været fyldt af en nærvær og opbakning, som jeg i høj grad har haft brug for. Dine råd og din vejledning har hjulpet mig gennem en proces, der for et år siden føltes meget uoverskuelig, men som jeg alligevel er kommet igennem, fordi jeg ved vores samtaler lærte meget om mig selv, og derudfra lærte, hvad jeg havde brug for, for at blive rask.

Hver gang vi mødtes var stemningen præget af en enorm ro, som jeg tog til mig og huskede på, når min krop pludselig kørte i et gear, som jeg ikke selv kunne følge med i. At tænke på roen fik mig til at falde ned og være mere virkelighedstro, hvilket ellers har været svært for mig, da min sygdom ofte kunne spille mig et puds og få mig til at skabe usande billeder af mig selv.

streg1

Mette, 34 år,

Kraftig forbedring af livslang astma: “efter en uge var al min slimhoste væk”.

Jeg valgte at kontakte Nanna fordi jeg havde problemer med min kroniske behandlingskrævende astma, som var ude af kontrol efter graviditet. Jeg havde før fulgt hendes kostråd, og det havde hjulpet før, så jeg tænkte, at jeg nu ville prøve at faktisk gå i behandling hos hende.

Inden jeg startede havde jeg konstant hoste og havde haft flere lungebetændelser på kort tid. Jeg følte mig slidt og energiforladt.

Nanna sat mig i gang med en god tallerkenfordeling igen, udvalgte forskellige kosttilskud og da det sad på rygraden fik hun mig til – meget modvilligt- at prøve at droppe gluten og mælk. Jeg startede også til yoga en gang om ugen.

Det at sætte fokus på mad og ernæring i en småbørnsfamilie endte faktisk med at være til glæde for alle efter et ’race to the bottom’ med kedelige hverdagsmad. Pludselig prioriterede vi det at få lavet mad og det gav energi og madglæde til os alle.

Det var sindssygt hårdt at eliminere mælk og gluten i starten, men efter en uge var al min slimhoste væk. På trods af det, var jeg stærkt besluttet på ikke at fortsætte uden begge fødevarer, da jeg havde prøvet en måned uden. Men men men, da jeg så pludselig mærkede slimhosten kom efter første mælkeintroduktion, droppede jeg det fuldstændigt. Samtidig oplevede jeg gennem det reintroduktionsprogram, Nanna gav mig, at gluten havde samme effekt bare langsommere. Da jeg så samtidig prøvede at en kraftig forkølelses ikke påvirkede mine lunger for første gang i mit voksenliv, var jeg totalt ’omvendt’, I dag er jeg altså gluten-mælkefri og har næsten lært at leve med det uden problemer.

Det betyder, at jeg ikke hoster længere, min stemme er normaliseret, jeg kan mærke min krop er stærkere og mindre modtagelige for de vuggestue-virusser, der kommer løbende, når man har et lille barn.

Jeg er så glad for, at Nanna gav mig det ’los i r*****’ og fik mig til at droppe mælk og gluten. Og at forløbet gav mig et andet og konstruktivt syn på min krop og dens muligheder end den konventionelle lægeverden tilbyder kroniske patienter.

Jeg kan på det varmeste anbefale ernæringsterapi hos Nanna! Fordi det virkelig hjælper!!! Også på kroniske tilstande.

streg1

Tobias 9 år:

“Tobias på 9 år er en sensitiv, glad og sprudlende dreng med et stort mod på livet. Sådan har det ikke altid været.” 

“Vores søn Tobias på 9 år er en sensitiv, glad og sprudlende dreng med et stort mod på livet. Sådan har det ikke altid været. Tobias havde dagligt mange udfordringer ift hans sensitivitet, som begrænsede ham i hans dagligdag. Tobias havde flere gange dagligt uro i kroppen. Han sov meget dårligt med opvågning om natten med angst. Derudover var han meget bange for at gå alene på toilettet, sove alene og være alene i forskellige rum i huset. Han havde en meget lav frustrationstærskel og flere nedsmeltninger i løbet af dagen, når han blev frustreret eller var træt. Ligeledes var han ofte meget ked af det. Dagligt havde han trang til søde sager og var irritabel og havde ofte ondt i maven og dårlig mave.

Vi søgte råd ved HSP foreningen og blev herigennem anbefalet kostvejledning ved ernæringsterapeut Nanna Stigel mhp at mindske hans uro i kroppen.

Vores kontakt til Nanna Stigel gjorde, at vi virkelig fik øjnene op for hvor stor en påvirkning kosten havde på Tobias´ reaktioner. Tobias blev i forløbet undersøgt for om han dannede morfinlignende peptider på gluten og mælk. Det gjorde han og blev derfor sat på en gluten- og mælkefri kost. Desuden fik han sammensat et kosttilskudsprogram af forskellige vitaminer, mineraler,  fiskeolie og probiotika.

Tobias har nu fulgt en striks gluten og mælkefri kost i 9 måneder og sikke et forløb han har gennemgået! Han har i dag meget sjældent uro i kroppen. Han sover fint alene i sin egen seng uden en voksen ved hans side (for første gang i hans liv!). Hans temperament er afdæmpet og han har en større tålmodighed og ro og kan endda samle sig om lektier, som tidligere var en kilde til konflikt hver gang. Han kan i dag håndtere træthed i kroppen rigtig godt uden nedsmeltning, hvilket er SÅ fantastisk flot!

Denne kostomlægning kræver en del af os som forældre både tidsmæssigt og økonomisk. Men det er det hele værd når vi ser vores dreng være en glad dreng i dag med en større mod på livet. Vi kan derfor på det kraftigste anbefale et ernæringsterapiforløb til alle og i særdeleshed til sensitive børn, som har samme udfordringer som vores dreng.”

(Pernille, Tobias mor)

Læs mere om Tobias i dette blogindlæg 

streg1

Sandie

Ernæringsterapi som støtte på vej ud af spiseforstyrrelse

Jeg har været syg med spiseforstyrrelsen Anorexia Nervosa, og i mit terapi-forløb havde jeg derfor brug for at få tilkoblet en ernæringsterapeut. En af grundene til at jeg valgte Nanna som min ernæringsterapeut var primært fordi hun selv havde haft en spiseforstyrrelse, så jeg vidste, at hun ville forstå, hvad jeg tænkte og følte. Disse forventninger blev opfyldt til fulde, og hvad mere var, at Nanna altid var rolig og gav mig en følelse af at ‘alt nok skal gå’, hun kunne skelne mellem mine rationelle tanker og de irrationelle. Nanna negligerede aldrig de problemer jeg følte, at jeg havde, men kom altid med konstruktive alternativer, når jeg mødte “mad-muren”. Udover hjælp og inspiration til måltider, portionsstørrelser, kost- og vitamintilskud, så havde Nanna altid et helhedsorienteret syn på mig under konsultationerne. Hun forholdt sig til og rådgav ift. stresshåndtering, hvordan jeg kunne ændre tankemønsteret til positiv tænkning samt forslag til bedre søvn, fordøjelse og anderledes tilgang til min træning. Nanna formåede også altid at give dybe, evidensbaserede forklaringer på hvordan fx hormoner virker, hvilken indvirkning forskellige vitaminet har osv., hvilket jeg derefter kunne bruge til at modargumentere spiseforstyrrelsens tanker og fortsætte med min madplan. Vigtigst af alt var dog at der var en guidende hånd i Nanna, som lærte mig at ændre spisemønster fra restriktivt til madplan til tallerkenfordeling og til at jeg nu kan mærke sult og føle efter i min krop og stole på, at den ved hvad den har brug for, så jeg kan spise NÅR min krop siger til og spise HVAD min krop beder om. Uden Nannas støtte og hendes tiltro til mig var jeg ikke nået så langt som i dag. Efter hvert eneste besøg hos Nanna følte jeg mig klar til at fortsætte kampen mod mad, tanker og destruktiv livsstil. 

streg1

Jesper, 42 år:

Sikkert ud af langtidsstress og alle dens symptomer

“Da jeg endnu engang blev længere tids sygemeldt pga. stress, bestilte jeg tid hos Nanna. Det har jeg aldrig fortrudt, bortset fra jeg skulle have gjort det tidligere i mit liv. Nanna styrede mig sikkert og kompetent ud af min stress og alle dens symptomer. Af symptomer kan nævnes søvnbesvær, hovedpine, ledsmerter, oppustethed, lavt energiniveau, irritabilitet og  sukker afhængighed. Alt dette er fortid, takket være Nanna. Jeg kan kun anbefale at bestille en konsultation hos Nanna. Hun er venlig, imødekommende, forstående og meget meget kompetent. Mit liv har aldrig været bedre efter at hun fik mig på rette spor med hensyn til min kost.”

Læs mere om Jesper i dette blogindlæg

streg1

Zara, 32 år:

“1000 tak Nanna. Ved samme lejlighed vil jeg også sige tak for din værdifulde støtte og kompetente vejledning det sidste halve år  – for nu at nå et punkt hvor jeg ´hænger meget bedre sammen´. Det er uden tvivl tydeligt at se og mærke.”

Zara kom med uro i kroppen, angstlignende reaktioner, uønsket hårvækst og vekslen mellem kvalme/madlede og pludselig sult /følelse af at falde om. Efter et halvt år var hun betydeligt mere konstant i styrke og energi, der var kommet mere ro på nervesystemet, hårproblematikken var bedre ligesom gener i forbindelse med menstruationer var mindsket betydeligt. 

streg1

Ann, 55 år

“PS. Det er nogle af de bedste penge, jeg nogensinde har brugt!”

“Jeg ved ikke om, du plejer at få en tilbagemelding uden opfølgende konsultation, men jeg kan lade vær’ med at fortælle dig, at allerede efter et par dage havde jeg det meget bedre. Vildt! Jeg har mere energi etc. end jeg har haft i årevis. Og jeg blev ikke syg i Spanien denne gang som jeg ellers altid plejer. Og min natteblindhed er forsvundet! Nu er det helt ok at køre bil i mørke igen. PS. Det er nogle af de bedste penge, jeg nogensinde har brugt. Tak!”

Ann kom med nedsat immunforsvar og manglende energi – og skrev ovenstående til mig allerede efter første konsultation.

streg1

Annemette, 30 år

Farvel til kronisk akne og hård mave

”Jeg har lidt af akne og uren hud i 17 år, været hos en håndfuld forskellige hudlæger, som udskrev al tænkelig medicin til mig, men intet af det gav varig bedring. Jeg læste et sted, at mælkeprodukter kan forværre akne, så det snakkede jeg med min egen læge om. Hun anbefalede mig at prøve ernæringsterapi hos CET.

Ud over uren hud havde jeg også hård mave med tendens til forstoppelse.

Det er så rart endelig at kunne gøre noget ved de underliggende ubalancer i min krop, som har givet mig hård mave og uren hud. Jeg har fået en sund mave og derved en balance i huden, som ikke længere er fedtet og uren. Desuden er det utrolig rart, at det er noget jeg selv har en indflydelse på.

Jeg vil anbefale ernæringsterapi til alle, som lider af fordøjelsesproblemer, hormonforstyrrelser eller deraf afledte lidelser. Det kræver ind imellem stor viljestyrke at gennemføre et forløb, og det er ikke så hurtigt gjort, som jeg forestillede mig inden, men det har været det hele værd!

Kære Nanna, tusind tak for hjælpen. Jeg er så glad for alt det, du har lært mig.”

streg1

Dorte, 40 år:

Jeg er gravid! 

“Min menstruation er udeblevet, og testen i forgårs bekræftede mine anelser: Jeg er gravid :-)! Det bliver et fantastisk smukt forår.”

Dorte kom til ernæringsterapi efter 3 mislykkede insiminationer. Hun døjede desuden med menstruelle migræner, kraftig PMS og træthed. Knap to måneder efter første konsultation var migrænerne væk, PMS reduceret, energien på vej tilbage og humøret bedre. 2 uger efter 2. konsultation var hun gravid. 

streg1

Tinne, 22 år

Hovedpiner og fordøjelsesgener forvandt. Menstruationen og energien kom tilbage. 

“Jeg skriver fordi jeg gerne vil aflyse vores aftale d. XX. Sep. Jeg ser nemlig ingen grund til at fortsætte med konsultationerne, fordi tra tra tra: jeg har fået min menstruation!!!! Jeg fik aldrig ringet til homøopaten eller zoneterapeuten, til gengæld gav jeg det lige lidt længere tid og har spist som vi har snakket om. Og pludselig så var den der. Så jeg vil bare sige tusind tusind milliarder gange tak for hjælpen, for du har været en stor hjælp, og hvis jeg får problemer igen, vil jeg ikke tøve med at tage kontakt eller anbefale dig til andre.”

Klienten har haft PCOS og udeblivende menstruationer. Hun har gået i ernæringsterapi gennem lidt mere end et halvt år, og som e lille bonus er hun blevet sine fordøjelsesgener og hovedpiner kvit, fået langt mere energi samt oplevet klar forbedring i den børneeksem, hun har haft siden 4-års alderen.

streg1

Susanne, 24 år

Ud af overspisningernes onde cirkel

“Jeg har gennem det sidste års tid jævnligt konsulteret Nanna, for at modtage ernæringsterapi. Nanna tog fra første møde imod mig med stor varme og respekt. Siden har hun har været en uundværlig støtte på min rejse. En rejse der begyndte, da der kom hul på et livslang anstrengt forhold til mad – hun hjalp mig til at se overspisningens virkelige kerne.

Udover at give mig konkrete og brugbare strategier i forhold til mad og tilskud, som jeg kunne anvende fra dag 1, har hun anbefalet bøger og musik, te og forhandlere. Alt sammen har lettet min rejse og været skræddersyet til netop mig.

Netop det personlige har Nanna fokus på. Hun bruger ingen ‘generelle løsninger’, men tilpasser planen, så den passer dig.

Jeg er ikke i tvivl om, at Nanna laver det, der er hendes kald. Det mærkes tydeligt.

Hun har inspireret og opmuntret mig til at (gen-)finde mit mod og ikke mindst turde stå ved mig – hele mig. Hun har puffet til mig, når jeg trængte til at skub fremad, og hun har været der, når jeg var ved at give op.

Jeg tror, at vores forhold til mad handler om meget mere end mad. Det er forbundet med grundlæggende behov og følelser, som skal være dækket, for at vi kan fungere som hele individer. Og det blev netop tydeligt for mig gennem ernæringsterapien hos Nanna. Hun ser nemlig på hele dig. Ikke kun din kost. Hun coachede mig ud af mønstre, der skulle brydes for, at jeg kunne springe ud og blomstre.

Der er ingen lette løsninger, men ved at række ud efter Nannas hjælp, har jeg opnået en højere bevidsthed og nye indsigter. Min rejse er en gave, som fortsætter, og jeg ved, at Nanna er der til at guide mig på rette spor, hvis jeg kører fast. Jeg er evig taknemmelig.

Tak, Nanna. Tak.

Mine varmeste anbefalinger.”

streg1

Bente, 60 år:

Mindre taljemål, væsentligt mere energi og farvel til kramper i benene samt sukkerafhængighed  – uden at være på ‘kur’ … 

Før jeg mødte Nanna troede jeg, at jeg vidste det som man bør vide om kost, som kvinde med PCO. Jeg havde i forvejen skåret næsten alle stivelsesholdige kulhydrater væk derhjemme, men havde rigtig svært ved at holde det, når jeg var ude. Dette havde allerede hjulpet mig af med 10 kg, men ikke med den runde mave som er typisk for nogle mennesker med insulinresistens. Få måneder efter jeg havde konsulteret Nanna første gang var mit taljemål reduceret med 10 cm og mit energiniveau var blevet væsentligt større. Maden jeg spiser nu føles bedre og smager bedre og derfor oplever jeg ikke mere at være på konstant kur. Når jeg ser mig i spejlet, glæder jeg mig over en krop med mere kvindelige former.

Ud over kostændringerne, som har været mærkbart gode for min krop, har Nanna med råd om mineraltilskud bl a hjulpet mig af med sukkertrang, pludselige energifald og kramper i benene. Jeg fortsætter med at konsultere Nanna fordi der stadig er mere at gøre for at få en mere fysisk velfungerende krop og dermed et mere velfungerende liv.

streg1

Zenia, 45 år:

Farvel til træthed, hjertebanken, angst, uro, søvnproblemer, oppustethed og PMS! 

“Jeg havde haft det rigtig dårligt i lang tid, inden jeg fandt frem til Nanna. Jeg var altid meget træt, følte mig oppustet og slidt. Jeg havde svært ved at holde humøret oppe og havde en konstant hjertebanken, uro og søvnproblemer.

I tillæg havde jeg problemer med svamp, PMS og blev ofte syg.

Allerede ved første konsultation fik jeg et godt indtryk af Nanna. Og jeg skal da også lige love for, at jeg hurtigt mærkede fysiske forandringer efter dette første besøg. Efter en måned var mine mørke rander under øjnene forsvundet, jeg følte mig mindre slidt og træt, min hjertebanken var fuldkommen stoppet (!), jeg havde færre menstruationssmerter og minus oppustethed.

Jeg har siden set Nanna to gange og nærmest sagt farvel til mine stress og angst symptomer, PMS’en er stort set væk, jeg føler mig vågen og glad igen, min fordøjelse er stabiliseret, og jeg er lige så langsomt begyndt at tabe mig.

Jeg skal  være ærligt at sige, at det ikke altid har været nemt med kostændringerne. Men fordelene ved dem opvejer det så meget, at jeg faktisk ikke oplever det som udfordrende længere.

Jeg kan absolut anbefale ernæringsterapi hos Nanna. Jeg har virkelig haft en positiv oplevelse af det. Jeg var i lang tid bange for, at jeg var kronisk deprimeret. Det var jeg ikke. Der skulle bare justeres lidt på min mad og mine kosttilskud. ”

streg1

Lena, 35 år:

Bedre fordøjelse (against all odds), ud af sukkerafhængighed samt pænere hud og hår 

Jeg vil helt klart anbefale andre 1:1 konsultationer hos Nanna Stigel. Og har allerede gjort det til højre og venstre.

Jeg har haft colitis ulcerosa siden 1996 og fået fjernet både tyk- og endetarm, så fordøjelsesproblemer, generel utilpashed og energiløshed har i den grad været en del af min hverdag.

Jeg synes jo egentligt, at jeg havde det ok, men havde en ide om, at der var bestemte fødevarer jeg ikke tålte. Tror jeg havde vænnet mig så meget til at have en ikke-fungerende fordøjelse, at det var blevet normalen. Desuden havde jeg forventet, at jeg altid ville have en del problemer grundet alle mine operationer.

Efter ernæringsterapi hos Nanna fungerer min fordøjelse meget bedre. Der er stadig problemer af og til, men de fleste dage mærker jeg ikke, at jeg har en mave, og det er altså ret skønt. Jeg synes også at mit energiniveau og mit generelle velvære er blevet bedre. En herlig bivirkning er at min hud er pænere, hvilket andre kommenterer, synes også mit hår er mindre tørt og trist. Min sukkertrang er mindre. Har aldrig tænkt mig som decideret sukkerafhængig, men kan mærke at jeg sjældnere bliver fristet af slik og chokolade – det siger mig ikke det samme længere og ”trækker ikke i mig”, som det måske alligevel har gjort før.

Jeg kan helt klart anbefale ernæringsterapi og det at kigge på kosten, hvis der er ubalancer på spil, fordi det faktisk er en overraskende og dejlig nem måde at gøre noget for sig selv på.

Det er min klare oplevelse, at Nanna har en omfattende viden indenfor området, så jeg har ikke behøvet at finde ud af tingene selv, men har bare kunnet spørge og hente viden hos Nanna. Og så sørger Nanna for at gøre det dejligt konkret, at give gode opskrifter, så det er nemt bare at gå igang.

Det har fungere rigtig godt med de tre gange. Det at jeg havde en aftale i kalenderen, har gjort at jeg, når den nærmede sig, også fik tænkt over hvordan det egentligt gik, og hvad jeg mærkede var godt, skidt mv.

Jeg fik konsultationerne over telefon og Skype og det har faktisk fungeret overraskende godt. Jeg ved selvfølgelig ikke, hvordan det havde været ellers, men jeg har ikke følt at jeg manglede noget.

streg1

Anna, 37 år:

Forhøjet kolesterol blev normaliseret 

“Jeg gik til Nanna for at få mit kolestoroltal sænket. Jeg havde fået det målt i forbindelse med et helbredstjek på arbejdet. Og fik besked om, at jeg muligvis skulle forberede mig på at tage kolesterolsænkende medicin om nogle år.

Jeg har lige fået målt mit kolesteroltal, og nu er det nede i normalområdet 10 mdr efter min kostomlægning. Det jeg har sat størst pris på ved Nannas rådgivning, er hendes pragmatiske indstilling, at hun spurgte mig hvad mit ambitionsniveau i kostomlægningen var, og tilpassede sine råd efter det – i stedet for at presse noget ned over hovedet på mig.

Jeg har sat stor pris på de enkle tommelfingerregler hun har givet mig til måltidssammensætning.”

streg1

Jeanette, 28 år:

“Med en heftig hud, der de sidste mange år har voldt smerte, uro og mange penge til cremer og diverse alternative behandlinger, afprøver jeg nu denne retning, med en ernæringsterapeut.

Nanna har tidligere hjulpet mig, da jeg som gravid havde brug for vejledning, til at få mere energi, samt få nok mad indenbords til både babyen og mig selv.

Denne gang har jeg brug for vejledning mht, hvordan jeg kan spise mig rask, i forhold til hud problemer.

Første session var super hyggelig. Nanna spurgte ind til en masse og til sidst fik jeg gode råd og vejledning.

NU, 2 uger inde i forløbet, kan jeg berette om mere energi og mindre hud udslæt en normal vis på denne års tid…”

streg1

Thea, 34 år:

Inspiration til sundere vaner og mere energi 

“Jeg har altid syntes, at jeg levede fuldt ud op til alle de gængse kostråd. Alligevel gik jeg i mange år med en følelse af at min krop “manglede noget.”

En snak med Nanna som på forhånd via mail udveksling og spørgeskema havde sat sig grundigt i min situation, hjalp utrolig meget. Hun kunne se at jeg måske ikke skulle proppe mig med brød og ris (også selvom det altid var groft) og at jeg i høj grad manglede protein i min daglige kost. Hun gav mig en masse gode ideer/opskrifter og gjorde mig opmærksom på, hvilke madvarer der indeholder meget protein – og en del af dem, anede jeg ikke var så protein-holdige.

Jeg mærkede allerede forskel efter et par dage efter konsultationen. Næsten sådan en hokus pokus agtig fornemmelse…  Jeg kan varmt anbefale Nanna som din mad-inspirator og ernæringsterapeut”