De dersens is går som varmt brød herhjemme og blandt ungerne i gården.
Så vi har haft gang i isfabrikken igen.
Denne gang har vi dristet os ud i en chokoladebanan variant, som bestemt heller ikke er dårlig.
Fyldt til randen med velsmagende Super Foods og næsten til at blive helt afhængig af.
Pas på!
Nu får du opskriften.
Der er til fire is.
Det skal du bruge:
2 bananer
2 spsk økologisk valleproteinpulver (de hardcore kan bruge rå risprotein)
1 spsk hampefrø
1/2 spsk bipollen
2 spsk rå kakao pulver
1 spsk lecithin
2-3 dl sojamælk med calcium (den æblesødede fra Provamel)
Sådan gør du:
Kom alt i en blender og blend.
Kom massen i isforme.
Og så på frys.
TIP: Rå kakao er The Bomb. Køb det i en ordentlig kvalitet. Og så får du til gengæld antioxidanter for alle pengene. Antioxidanters styrke måles ORAC-værdier (Oxygen Radical Absorbance Capacity) og rå kakao ligger i den absolutte super liga her. Faktisk er den højeste værdi af alle fødevarer målt i rå kakao, nemlig 28.000 ORAC pr. 100 gram. Scoren for almindelig mørk chokolade ligger og roder rundt på lidt under det halve.