I mandags havde jeg fødselsdag.

Det foregik på den temmeligt stilfærdige og usædvanligt hyggelige måde.

Godt klemt inde mellem to ture til Jylland, blev det (foruden morgenvækning og det obligatoriske fødselsdagsmorgenbord) til en lille håndfuld gode veninder til te og citronbirkeskager:

Ja, ja. Jeg lovede jo, at der ville komme glasur på.

Den får du opskriften på her:

Ca. 100 g cashewnødder (kan med fordel sættes i blød et par timer forinden)

Skal af 1 citron + saft (men start med saft fra en halv og smag til)

1 tsk vaniljepulver

1 spsk agavesirup (honning kan nok også bruges eller et par dadler)

1 knsp salt

1 ½ tsk gurkemeje

Kvas nødderne i en foodprocessor. Kom de øvrige ingredienser i. Blend videre.

Smag til med citron.

Hvis du ønsker en mere lind konsistens, kan du tilsætte lidt vand.

Kom glasuren på kagerne og pynt med et blad citronmelisse.

Server!

Opskriften på kagerne finder du i øvrigt her.

Tagged with →  

Skriv et svar