https://dna-awakening.org/e3vc89ps Ofte kan vi komme rigtig langt med en grundig anamnese, men i nogle tilfælde kan analyser af fx blod, urin, spyt eller afføring det være en ekstra hjælp til arbejdet med af afdække og rette op på ubalancer kroppen.

Jeg arbejder primært med laboratorierne gennem Nordic VMS og nogle af de analyser jeg typisk bruger er:

http://diversity411.com/uncategorized/kj213axog2y streg1

https://www.estaciondelcoleccionista.com/omxgoqjjyuh CSAPx2 (fæcesanalyse)

Med CSAPx2 afføringsanalyse gives der svar på mere end 25 forskellige årsager til symptomer eller problemer fra fordøjelsen, bl.a. undersøger testen for svamp, parasitter og bakterier i tarmen. Oplagt til dig med fordøjelsesproblemer enten som det primære problem eller som et ’supplement’ til andre lidelser.

http://diversity411.com/uncategorized/0ags4vwvisv streg1

https://larrylivermore.com/?p=isf0luv GI 360 (fæcesanalyse)

GI 360 er også en afføringsanalyse, men den benytter to forskellige analysemetoder. Ligesom CSAPx2 benyttes mikrobiologi, men denne test benytter også PCR som testmetode. De to metoder supplerer hinanden godt. Denne afføringsanalyse giver desuden en del flere markører for tarmens sundhed end CSAP x 2, bl.a. testes der også for forskellige vira i denne analyse.  

https://fladefenders.org/ejle4u2 streg1

Organix (urinsyreprofil)

https://dna-awakening.org/dlfu6m2mbb Organix analysen måler på mere end 45 markører, der hver især giver svar på menneskets individuelle biokemi. Organix undersøger organiske syrer i urinen og giver indblik i din evne til at lave energi og afgifte, ligesom den undersøger for svamp og bakterier i tyndtarmen. Den nysgerrige kan lære mere her: https://www.gdx.net/product/organix-comprehensive-profile-metabolic-function-test-urine 

http://www.docstrangelove.com/2023/10/19/zn8lbd8lc streg1

https://haveaircustoms.com/0lfvtmd4 Fødevareintollerance test

https://www.tuscaroracountryclub.net/9na7vuz7 Fødevareintollerance er en forsinket immunreaktion, hvor der dannes IgG-antistoffer mod mad. Reaktionerne kan give forskellige former for kroniske symptomer. Denne test tester for 115 af de mest almindeligt spiste fødevarer.

streg1

https://www.estaciondelcoleccionista.com/iyvocx29j0 Order Zolpidem From Canada Stresshormoner

Ambien Online Cheap Fra binyrerne udskilles størstedelen af kroppens stresshormoner. Disse udskilles ikke konstant i løbet af dagen, men følger en cyklus, hvor der udskilles mest om morgenen og om aftenen. Denne test måler hvor dine stresshormoner ligger dagen igennem.

Buy Ambien Prescription Online streg1

Can You Really Buy Ambien Online Stofskiftehormoner (Complete Thyroid Profile)

Få et billede af alle dine stofskiftehormoner: TSH, T3, T4 & TPO.

streg1

http://diversity411.com/uncategorized/6mhkksbg0 https://www.tuscaroracountryclub.net/9na7vuz7 DUTCH – Omfattende test af dine hormoner (UHT) 

DUTCH-testen er en urintest og giver dig et samlet billede af dine hormoners funktionalitet. Testen rummer en omfattende analyse af bl.a. kønshormoner, binyrehormoner og søvnhormon. Du får indblik i dit daglige mønstre af kortisol, østrogen, progesteron, testosteron og melatonin, ligesom du får indblik i din evne til at afgifte dine brugte kønshormoner igen. Denne test er oplagt hvis du har hormonelle ubalancer, fertilitetsproblemer, PCOS, endometriose, har søvnproblemer, lav libido, svære overgangsaldersymptomer, depression, træthed, hovedpine, øget hårvækst eller hårtab.

https://nicomuhly.com/news/2023/18xvf09fa68 DUTCH-testen kan også fås i en Cyklusudgave, hvor dine kønshormoner måles igennem en hel menstruationscyklus. Oplagt hvis du har uregelmæssigheder eller oplever gener eller ubalancer på bestemte tidspunkter af din cyklus. 

streg1

Buy Ambien From Canada Kønshormoner (Fertility Profile)

https://lewishamcyclists.org.uk/8xt6leer Hormonproduktionen kan ændres betydeligt som følge af ældning, stress, dårlig ernæring, samt andre miljømæssige faktorer. Forstyrrede forhold i de kvindelige kønshormoner østrogen og progesteron kan bidrage til udvikling af knogleskørhed, brystkræft, barnløshed og hjertekar problemer. Men også uren hud og øget hårvækst kan skyldes hormonforstyrrelser.

Ordering Zolpidem Online streg1

https://larrylivermore.com/?p=dfq3fhpjd0 Hårmineralanalyse

https://lavoixplus.com/index.php/2023/10/19/ar78m913kjj Hårmineralanalysen er en hjørnesten i fertilitetsprogrammet fra Foresight Preconception. Hårmineralanalysen kan give os et fingerpeg om toksiske belastninger samt mineralubalancer og mangler. Men vi kommer ikke udenom, at hårmineralanalysen er behæftet med visse usikkerhedsfaktorer.

https://www.tuscaroracountryclub.net/rfxyd6p streg1

Order Zolpidem Online Uk Buy Ambien American Express Neuropeptider (gluten + mælk)

https://drurymirror.org/2023/10/19/gvd9kpru Kan bruges til at vurdere, hvorvidt en gluten eller mælkefri kost bør forsøges ved bl.a. adfærdsforstyrrelser i autismespektret, autisme, Asperger men også ADHD. Jeg bruger ind imellem også denne spiseforstyrrelser som fx BED eller bulimi.

streg1

https://filmsofnepal.com/nil0idq DNA-Health

https://fladefenders.org/ze9jws82 En gentest der undersøger en lang række forskellige gener, der er en del af fundamentet for vores sundhed. Genvariationer alene determinerer hverken vores sundhed, BMI eller sygdomsrisiko, men i samspil med vores livsstil har det stor betydning for vores fremtidige sundhed. Vi er alle sammen forskellige og har hver især vores styrker og svagheder, hvilket også gælder vores genetik. Ved at få indsigt i genernes påvirkning på essentielle biologiske processer i kroppen, kan vi målrette vores opmærksomhed og eventuelle behandlingsstrategier mod de processer, som grundet uheldige genetiske variationer, kræver en udefrakommende intervention.

Can I Buy Ambien Online Legally Denne test sætter fokus på: Kolesterol metabolismen, methyleringsevne, afgiftningsprocesser, inflammation, antioxidant status, knoglesundhed, insulinresistens, koffeinsenstivitet, saltsensitivitet,  jernmetabolisme samt om du har øget behov for D-vitamin, C-vitamin, B12-vitamin og A-vitamin. Ligesom den giver dig svar på, om dine gener siger ‘ja’ eller ‘nej’ til gluten eller laktose. 

streg1

Cheap Ambien From India DNA-Oestrogen

DNA Oestrogen tester 10 genvariationer, involveret i østrogen biosyntesen, østrogen metabolismen og i fase I og fase II afgiftningsprocesserne. Disse biologiske processer hjælper til at identificere personer, som i højere grad kan være udsat for uhensigtsmæssig omsætning af østrogener og kræftfremkaldende stoffer. (Læs mere om gentests under DNA-Health)

streg1

https://www.fesn.org/?gyt=dm47d2rhna DNA-Diet

Gener, som er involveret i vores regulering af energiforbrug, appetit og fedtforbrænding spiller alle en vigtig rolle for vores vægtregulering. Faktisk er genetiske faktorer skyld i 40-80% af den menneskelige variation i kropsvægt. Dette bidrager til forklaringen af, hvorfor ikke alle bliver overvægtige, når de udsættes for ens miljømæssige påvirkninger. Vores genetik bestemmer en persons tilbøjelighed til at udvikle overvægt. Endvidere har det betydning for i hvilken grad vi responderer på træning og kost. Ved at kende til vores klients genetik, kan vi optimere de individuelt tilpassede kost- og træningsråd.

Forskning inden for Nutrigenomics vedrører en lang række metaboliske processer, som har betydning for vægt, insulinfølsomhed, snacking, overspisning, følsomhed for mættet fedt og kulhydrater, samt træningsrespons. (Læs mere om gentests under DNA-Health)

streg1

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for en vurdering af dit behov for supplerende analyser.

https://fcstruga.com/uncategorized/zqsqnea0m6