Sund mad til raske rollinger
Et sådan-gør-du-foredrag til mødre (og fædre), der gerne vil have sunde(re) børn
- Ligger grøntsagerne ensomme, forladte og forhadte tilbage på dit barns tallerken?
- Vil du gerne have indført sundere vaner i en travl hverdag?
- Har du opgivet at finde hoved og hale i debatten om for og imod sukker, mælk og gluten til børn
- Vil du vide, hvordan du kan snige sund mad i ungerne uden at lave et helt måltid?
- Synes du også livet ville være både sjovere og lettere, hvis du kunne servere lækkerier, kager og slik med sund samvittighed?
- Lider dit barn af gentagne mellemørebetændelser, astma, allergi, fordøjelsesproblemer eller andre generende ubalancer?
- Vil du vide hvordan du kan styrke dit barns immunforsvar naturligt
Så har jeg et godt tilbud til dig (for nu at sige det på jysk):
Et 3 timers foredrag fyldt til randen med inspiration om, hvordan du kan gøre det lidt festligere og meget nemmere at servere sund mad for dit barn.
Når dagen er omme, går du hjem med:
- Et hoved godt tanket op af ideer og inspiration til nye, sunde og sjove vaner.
- En ”minibog” med opskrifter, fif og forslag til en sundere hverdag i familien
- En tallerkenfordeling , der klart og visuelt beskriver, hvordan du bedst sammensætter dit barns måltid
- Indblik i hvilke kosttilskud, du med sindsro kan give dit barn.
- En håndfuld gode ideer til, hvordan du tackler kræsenhed
- Et klarere billede af, hvad al den snak om mælk, gluten og sukker går ud på
- Og ikke mindst: maven fuld af smagsprøver på noget af det, vi taler om.
Min ældste datter begyndte på skemad midt i Kernesundfamilie-tsunamien, og da bølgerne om for og imod mælk og gluten gik allerhøjest. Sundhedsstyrelsens skrækscenarier om svage knogler og underernæring kæmpede en brav kamp med den kernesunde families varsler om snotnæser, allergi, adfærdsforstyrrelser og astma. Det vakte min nysgerrighed.
Derfor besluttede jeg at skrive hovedopgave om mælk til børn på mit studie.
Siden har jeg deltaget i kurser og seminarer omkring sund mad til børn i både Danmark og England.
Til daglig gør jeg mit bedste for at servere sund mad for mine piger uden at spendere timevis i køkkenet. Så efterhånden har jeg udviklet en mængde snedige tricks til at liste sunde sager i ungerne, stribevis af opskrifter på hurtige hverdagsretter og en mængde ideer til, hvordan man kan sundhedspimpe de søde sager.
Tidspunkt: Lørdag den 28. februar 2015 kl. 12.00-15.30
Sted: Kostakademiet, Hoverdalvej 2, 6971 Spjald
Pris: 450 kr. (Prisen er pr. person og inkluderer foredrag, kompendium samt te, kage og snack i pausen.)
Foredraget er pt ikke datosat i København.
Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere info eller booking af foredraget.