Sund billig mad… Og alle os andre fattigrøve.

Det er ikke billigt at købe madvarer. Og da slet ikke hvis man vil have dem i en god (økologisk) kvalitet.

Personligt kan jeg ikke prale af en prangende økonomi, til gengæld vil jeg driste mig til at prale af, at der næsten altid er et rødt Ø eller biodynamisk mærke på de madvarer, jeg køber til familien herhjemme.

Det røde Ø rimer ikke altid på slatten Ø-konomi. Og så dog. For med lidt kreativ tænktning, økonomiske indkøb og genanvendelse af rester, kan der godt blive råd til både sundhed og økologi på tallerkenen.

Det er tanken bag de opskrifter, madplaner og fif, jeg leverer til det nye magasin i din helsekost, BOOST.

Tjek det ud.

Især kan jeg anbefale opskriften på Lam med danske rødder og indiske krydderier. Herhjemme er den en hitter til både børn og voksne. Mon ikke jeg også smider den på bloggen en af dagene.

 

Skriv et svar