Ind imellem smider jeg sojamælkskasketten langt væk.

Fx når jeg er i sommerhus hos mine forældre, og min far vender hjem fra sine hemmelige gemmesteder i skoven med spejderkniv i bæltet og en spand fuld af disse herligheder:

Så må der piskefløde til.

Det er min mor der laver stuvningen af kantarellerne, og det sker altid på gefühl, men resultatet er ikke til at tage fejl af:


Først steger hun scalotteløg og hvidløg i smør og olivenolie. Så får kantarellerne (der lige har fået lidt citronsaft) en tur på panden.

Derefter drysser hun lidt hvedemel over. Og så er det tid til fløden.

Det hele smages til med salt og peber.

Hun serverer det på ristet brød gnedet med hvidløg. Og gerne et drys persille til slut.

Det smager aldeles fremragende!

– Posted using BlogPress from my iPhone

One Response to Skovens guld

  1. Anonymous siger:

    Uhhhhh, misundelse fra Berlin!

Skriv et svar