https://fcstruga.com/uncategorized/guxdywcknu Tredje dag med barn hjemme fra børnehave. Efter at have set alle afsnit af Pippi på DVD, malet 20 tegninger med vandfarver og leget med al legetøjet, gik vi i gang med projekt kageeksperiment.

Køleskabet var fyldt af biodynamiske gulerødder, æg og æbler (vores normale grøntleverandør Kiselgården holder sommerpause … så vi har allieret os med Birkemosegaard, og det skal jeg da lige love for, at jeg kan anbefale). Så vi satte råvarerne i svingninger – og det kom der en ganske glimrende sukkerfri sag ud af.

Buy Ambien Cr In Canada  

https://larrylivermore.com/?p=pgn4cc632a8

https://www.tuscaroracountryclub.net/pjungv1l  

http://diversity411.com/uncategorized/co2v9aus3

 

Brand Ambien Online

https://larrylivermore.com/?p=q0l2x4g4aw  

https://totlb.com/uncategorized/vywm1lr

Her er opskriften:

150 gram fuldkornsrismel

https://www.tuscaroracountryclub.net/qu9hpvb

https://filmsofnepal.com/t76vruj 100 gram mandler

90 gram koldpresset kokosolie

https://fladefenders.org/os96f203gt7 275 gram revne æbler (ca. 3-4 mellemstore)

https://fladefenders.org/dvykiwmp

130 gram gulerod (ca. 1 stor)

2 store æg

https://dna-awakening.org/t24sduxy3

https://www.fesn.org/?gyt=zqg3wjkikvi Skal og saft af ½ øko appelsin

1 tsk. vinsteens bagepulver

https://fcstruga.com/uncategorized/aoe6g4o5ojk 1 knsp. vaniljepulver

1 tsk. kardemommepulver

https://www.mmjreporter.com/kzx5uucgcco-43749 1-2 tsk. kanelpulver

Buy Ambien Online Reviews 75 gram valnødder

1 dl. rosiner

http://www.docstrangelove.com/2023/10/19/r1ca4myxdp2 Evt. 2-3 tørrede dadler (hvis den skal være lidt sødere).

Buy Zolpidem Uk  

 

Order Ambien Uk Sådan gør du:

https://nicomuhly.com/news/2023/lp6m7msn0cb Tænd for ovnen på 170 grader.

https://haveaircustoms.com/iws9edlcri Skræl og riv æbler og gulerødder.

https://www.fesn.org/?gyt=7ayf8aif3 Mal mandler til mandelmel i en foodprocesser med den store kniv. Kom de revne gulerødder og æbler ned til mandlerne og kør rundt, så det bliver til en masse.

https://totlb.com/uncategorized/q14s7m2 Tilsæt så fuldkornsrismel, kokosolie, æg, saft og skal fra appelsinen, bagepulver, vanilje, kardemomme, kanel og evt. dadler. Kør maskinen til alt er blandet godt sammen til en ensartet masse.

Ambien Online Fast Shipping Hak valnødderne groft og bland dem i massen sammen med rosiner. Denne gang med en grydeske. Ikke med blenderens kniv.

https://dna-awakening.org/zbaiunt85 Kom det hele i en bagform (smør den med kokosolie eller kom bagepapir i) og bag i ca. 1 time og 20 minutter ved 170 grader.

https://filmsofnepal.com/hwkj9rh436 Se lige hvor flot den bliver (ja, ja, jeg ved godt jeg ikke er hverken foodstylist eller madfotograf, men kagen ser da fin ud. I hvert fald smagte den godt – og kan med fordel serveres sammen med lidt sojayoghurt eller skyr rørt med vaniljepulver):

https://drurymirror.org/2023/10/19/mvvnn1a9ca Her er så alle tiders influenzaramte køkkenhjælper i færd med at rive æbler:

https://lewishamcyclists.org.uk/ub3cy93cm
Hvorfor skal en kage nu være sukker, gluten og mælkefri, tænker du måske. Det skal den såmænd heller ikke nødvendigvis. Fuldkornsrismel kan fx sagtens udskiftes med fuldkornsmel fra en glutenholdig kornsort (hvis du kan tåle det). Ligesom kokosolie i princippet kunne udskiftes med smør, hvis man er fan af animalske fedtkilder og Arla. Men sukker har ingen dage gjort noget spændende for kroppen – og da slet ikke små barnekroppe. Så hvor jeg kan søde med naturens egne midler, gør jeg det.

Tagged with →  

Skriv et svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.