Parterapi

Den perfekte partner og det perfekte parforhold findes ikke. Alle par kæmper i perioder med kærligheden og kan have brug for hjælp til at genskabe kontakten, genfinde samarbejdet og få øje på hinanden på ny.

Det kan være I oplever:

  • Konflikter eller kold luft er det, der fylder mest imellem jer
  • Samlivet er blevet for gråt og kedeligt
  • At stå midt i en krise som følge af utroskab, alvorlig sygdom, flytning, misbrug eller uenigheder om livsvalg
  • Problemer med intimitet
  • Uenigheder på et eller flere punkter om samlivet, børneopdragelsen, hjemmets standard eller noget fjerde – og at det sluger alt for meget af jeres gode energi
  • At den psykiske fællesøkonomi er blevet for skæv
  • Længsel efter at være tættere forbundet, have god kontakt og ordentlig tone imellem jer

Fordi der ofte er meget på spil i vores parforhold, er det også her vi nemt kan blive udfordret følelsesmæssigt, seksuelt og i vores reaktionsmønstre.

Når vi bliver utrygge eller føler os pressede reagerer vi. Nogle trækker sig væk, andre bliver mere opsøgende eller opfarende. Uanset adfærden ender vi ofte med at føle os mere ensomme.

Jeg er uddannet familierådgiver og pt. på mit sidste år af overbygningsuddannelse til familie-, par- og psykoterapeut. Desuden trækker jeg på mine 11 års erfaring som ernæringsterapeut og møder med mennesker. Ligesom jeg har en grunduddannelse i traumeterapi.

Pris: 1250 kroner for session af 1,5 time.

streg1

 

Noget for dig/ jer? 

Kontakt mig på: nanna (snabela) stigel.dk eller telefon 27 28 48 41.

Vær opmærksom på, at du selv er dataansvarlig for de oplysninger, du giver i din mail til mig. Jeg anbefaler, at du venter med at angive egne helbredsoplysninger til din konsultation eller giver dem mundtligt ved tidsbestilling. Har du spørgsmål eller behov for at uddybe helbredsoplysninger inden konsultationen, er du velkommen til at ringe på 27 28 48 41. 

streg1

 

Konsultationerne foregår her:

Center for Ernæring og Terapi, Ryesgade 27B, Baghuset, 1. sal, 2200 København N.

Eller i Dyssekilde (toget går lige til døren).