Familieterapi

Relationen til dem vi lever sammen med og er i familie med er afgørende for vores trivsel og udvikling. Det uanset familieformen.

I familier er der altid forskellige behov, drømme og personligheder. Det skaber liv og dynamik, men det kan også være kilde til frustrationer, konflikter og svære situationer.

Det er helt normalt.

Men indimellem krøller relationerne for meget, konflikterne låser sig fast, tonen bliver for hård eller afmagten tager over.

Og så kan der være brug for støtte til at få genskabt kontakten imellem jer, til at få en dybere forståelse for hinanden og for det mønster, der udspiller sig imellem jer og til at kunne lytte, række ud og samarbejde med hinanden.

Det vil jeg gerne hjælpe jer med.

streg1

 

Familieterapi kan være en hjælp til at finde veje i hverdagen, så alle i familien kan trives – sammen og hver for sig. Jeg støtter det enkelte medlem af familien i evnen til at kunne være sig selv – sammen med andre. I arbejdet med dig / jer har jeg fokus på at styrke jeres empati, evne til selvreflektion og kontakten imellem jer.

streg1

 

Familieterapi er både relevant for jer, der oplever udfordringer i det ’almindelige’ hverdagsliv  og for jer, der står i en krise.

Måske oplever I:

  • Konflikter omkring børneopdragelse, forældrerollen og regler derhjemme
  • Konflikter om morgenen, ved middagsbordet eller omkring sengetid
  • Massive søskendekonflikter
  • Udfordringer med en teenager
  • Skilsmisse
  • Mistrivsel i skole, institution eller socialt
  • Misbrug, spiseforstyrrelse, angst eller depression

streg1

 

Børnene bliver ofte symptombærere af det, der sker i familien. Man kan sige, at børn er familiens røgalarmer. Trives barnet/ børnene ikke kan det derfor være godt at få hjælp til at se om og hvad i familielivet, der kan bidrage til barnets mistrivsel og finde en ny vej.

Det handler ikke om at placere skyld, men nysgerrigt at undersøge, hvad det er barnet forsøger at  løse eller hjælpe med, når det reagerer som det gør. Og at finde en ny løsning, hvor de voksne – og ikke barnet – bærer ansvaret for dynamikken derhjemme.

Relationen mellem de voksne er det vand børnene svømmer i. De voksnes indbyrdes forhold er altså helt afgørende for børnenes trivsel og derfor kan det også være at parterapi er nødvendigt.

streg1

 

Jeg er uddannet familierådgiver samt familie- og psykoterapeut. Desuden trækker jeg på mine 11 års erfaring som ernæringsterapeut og møde med mennesker. Ligesom jeg har en grunduddannelse i traumeterapi.

Pris: 1250 kroner for session af 1,5 time.

streg1

 

Noget for dig? 

Kontakt mig på: nanna (snabela) stigel.dk eller telefon 27 28 48 41.

Vær opmærksom på, at du selv er dataansvarlig for de oplysninger, du giver i din mail til mig. Jeg anbefaler, at du venter med at angive egne helbredsoplysninger til din konsultation eller giver dem mundtligt ved tidsbestilling. Har du spørgsmål eller behov for at uddybe helbredsoplysninger inden konsultationen, er du velkommen til at ringe på 27 28 48 41. 

streg1

 

Konsultationerne foregår her:

Center for Ernæring og Terapi, Ryesgade 27B, Baghuset, 1. sal, 2200 København N.

Eller i Dyssekilde (toget går lige til døren).

Eller via Zoom eller Skype.

streg1