Psykoterapi (stud.)

Har du brug for hjælp til:

  • At komme igennem en svær periode?
  • At blive klogere på dig selv og dine mønstre?
  • At forstå og håndtere svære følelser?
  • At udvikle dig selv – personligt eller professionelt?
  • At styrke dine relationer og samtidig stå stærkt i dig selv?

streg1

 

Psykoterapi er samtaleterapi, hvor vi sammen udforsker det, der er svært eller fastlåst og finder nye handleveje og ståsteder i livet.

Det kan være, du har depression, angst, OCD, stress, spiseforstyrrelse eller står i en akut krisesituation. Det kan også være, du ‘bare’ har brug for at se på dig selv med kærlige øjne og udforske, hvordan du kan stå solidt i livet og indgå i relationer på en sund og nærværende måde.

streg1

 

Jeg er pt. under uddannelse til familie- og psykoterapeut. Desuden trækker jeg på mine 10 års erfaring som ernæringsterapeut og møde med mennesker.

Fordi jeg stadig er under uddannelse, tilbyder jeg sessioner til en reduceret pris.

Pris: 650 kroner pr. time.

streg1

 

Noget for dig/ jer? 

Book jeres session her.

Eller skriv til: nanna (snabela) stigel.dk.

Vær opmærksom på, at du selv er dataansvarlig for de oplysninger, du giver i din mail til mig. Jeg anbefaler, at du venter med at angive egne helbredsoplysninger til din konsultation eller giver dem mundtligt ved tidsbestilling. Har du spørgsmål eller behov for at uddybe helbredsoplysninger inden konsultationen, er du velkommen til at ringe på 27 28 48 41. 

streg1

 

Konsultationerne foregår her:

Center for Ernæring og Terapi, Ryesgade 27B, Baghuset, 1. sal, 2200 København N.

Eller via Zoom eller Skype.

streg1

 

“Jeg valgte at gå i terapi ved Nanna fordi jeg følte et råb om hjælp indeni. Jeg har længe haft et behov for at snakket med en, udover min kæreste omkring de ting som er sket i mit liv. Eftersom jeg i takt med min stress ikke kunne genkende mig selv og følte mig anderledes, vidste jeg at der skulle ske noget. 

Jeg havde virkelig brug for en person, der kunne hjælpe mig til at forstå mig selv, så jeg fremadrettet vil kunne give mig selv det bedste. Derfor valgte jeg Nanna som rådgiver/terapeut.

Det har været fantastisk at være i terapi / rådgivning hos Nanna. Hun har været utrolig lyttende og rolig. Jeg har under terapien følt mig tryg til at kunne tale om oplevelser, som jeg normalt aldrig vil snakke om. Jeg har med spørgsmål, lært meget om mig selv. Om hvorfor jeg er, som jeg er.  Det har dog også været udfordrende, fordi jeg har skulle åbne nogle sår, som jeg længe har skjult. Dog har det været som en byrde, der er forsvundet fra mit sind.

Det er blevet tydeligt for mig, at jeg ikke har været særlig sød overfor mig selv. At jeg tilsidesætter mig selv for andre og glemmer at passer på mig selv.

Jeg har under hele forløbet, følt mig sikker og tryg. Jeg har kunne give slip og acceptere de følelser som jeg normalt undertrykker. Jeg føler jeg kan trække vejret igen og være glad. Jeg har længe ikke følt rigtig glæde og det kan jeg næsten nu (det skal jeg stadig arbejde på).”

Cecilie, 23 år.

streg1