Psykoterapi

Psykoterapi er samtaleterapi, hvor vi sammen udforsker det, der er svært eller fastlåst og finder nye handleveje og ståsteder i livet.

Måske oplever du, at:

  • Være i en vanskelig periode i dit liv
  • Køre fast i gamle mønstre eller uhensigtsmæssige reaktioner
  • Ukonstruktive konflikter, temaer eller tilstande bliver ved med at poppe op i dit liv
  • Destruktive tanker eller svære følelser sluger din energi og livskraft
  • Savne glæde, overskud og flere farver på tilværelsen

streg1

 

Det kan være, du har depression, angst, stress, misbrug, spiseforstyrrelse eller at du tynges af mindreværd, generthed eller tristhed.

Det kan være, du befinder dig i en krise som følge af fx fertilitetsproblemer, kronisk sygdom, skilsmisse, fyring, flytning, dødsfald eller sygdom i dine tætte relationer.

Det kan være, du har små eller store traumer, du har brug for hjælp til at bearbejde, eller at du af andre årsager har brug for hjælp til at komme videre i livet.

Det kan også være, du ‘bare’ har brug for at se på dig selv med kærlige øjne og udforske, hvordan du kan stå solidt i livet og indgå i relationer på en sund og nærværende måde.

streg1

 

Psykoterapi er med andre ord både for dig, der oplever, at noget i livet går dig på og forringer din livskvalitet. Og for dig, der egentlig er et godt sted i livet, men som ønsker at klogere på dig selv og udvikle dig enten professionelt eller personligt.

streg1

 

Jeg hjælper dig med at få øje på, hvad der skubber dig væk fra dig selv og det liv, du ønsker at leve. Jeg støtter dig til at få øje på dine ressourcer og til at være med de vilkår i livet, der er svære – og til tider kan føles umulige.

Sammen undersøger vi, hvad der er vigtigt for dig, og hvordan du kan komme tættere på at leve, det liv, du ønsker dig.

streg1

 

Jeg er uddannet familie- og psykoterapeut og har en grunduddannelse i traumeterapi. Desuden trækker jeg på mine 11 års erfaring som ernæringsterapeut og møder med mennesker.

Pris: 950 kroner pr. time.

streg1

 

Særligt for dig med fertilitetsproblemer:

Jeg har i mere end 10 år arbejdet med mennesker, der har svært ved at blive gravide. Jeg har derfor et indgående kendskab til de eksistentielle kriser, oplevelser af overgreb på kroppen samt de øvrige fysiske og psykiske udfordringer, der følger i kølvandet på fertilitetsproblemer. Både som individ og som par.

Jeg tilbyder stadig Fertilitetsforløb for jer, der ønsker gennem kost, livsstil, bevægelse og tilskud at styrke fertiliteten. Dem kan du læse om her.

Jeg tilbyder også rene psykoterapeutiske forløb ved fertilitetsproblemer til ovenstående pris.

Er I et par, der ønsker en terapeutisk samtale, så læs med her.

streg1

 

Noget for dig? 

Book din session her.

Eller skriv til: nanna (snabela) stigel.dk.

Vær opmærksom på, at du selv er dataansvarlig for de oplysninger, du giver i din mail til mig. Jeg anbefaler, at du venter med at angive egne helbredsoplysninger til din konsultation eller giver dem mundtligt ved tidsbestilling. Har du spørgsmål eller behov for at uddybe helbredsoplysninger inden konsultationen, er du velkommen til at ringe på 27 28 48 41. 

streg1

 

Konsultationerne foregår her:

Center for Ernæring og Terapi, Ryesgade 27B, Baghuset, 1. sal, 2200 København N.

Eller i Dyssekilde (toget går lige til døren).

Eller via Zoom.

streg1

 

“Jeg valgte at gå i terapi ved Nanna fordi jeg følte et råb om hjælp indeni. Jeg har længe haft et behov for at snakke med en, udover min kæreste, omkring de ting som er sket i mit liv. Eftersom jeg i takt med min stress ikke kunne genkende mig selv og følte mig anderledes, vidste jeg at der skulle ske noget. 

Jeg havde virkelig brug for en person, der kunne hjælpe mig til at forstå mig selv, så jeg fremadrettet ville kunne give mig selv det bedste. Derfor valgte jeg Nanna som rådgiver/terapeut.

Det har været fantastisk at være i terapi hos Nanna. Hun har været lyttende og rolig. Jeg har under terapien følt mig tryg til at kunne tale om oplevelser, jeg ikke har kunnet tale med andre om.  Jeg har lært meget om mig selv. Om hvorfor jeg er, som jeg er.  Det har dog også været udfordrende, fordi jeg har skulle åbne nogle sår, som jeg længe har skjult. Dog har det været som en byrde, der er forsvundet fra mit sind.

Det er blevet tydeligt for mig, at jeg ikke har været særlig sød overfor mig selv. At jeg tilsidesætter mig selv for andre og glemmer at passer på mig selv.

Jeg har under hele forløbet, følt mig sikker og tryg. Jeg har kunne give slip på og acceptere de følelser, jeg normalt undertrykker. Jeg føler, jeg kan trække vejret igen og være glad. Jeg har længe ikke følt rigtig glæde og det kan jeg næsten nu (selvom jeg stadig har lidt at arbejde på).”

Cecilie, 23 år.

streg1