Sådan slutter en mail, jeg fik forleden fra en klient.

Hun havde været i ernæringsterapi en gang (= 950 kr.) og skrev efterfølgende:

“Jeg ved ikke om, du plejer at få en tilbagemelding uden opfølgende konsultation, men jeg kan lade vær’ med at fortælle dig, at allerede efter et par dage havde jeg det meget bedre. Vildt!

Jeg har mere energi etc. end jeg har haft i årevis. Og jeg blev ikke syg i Spanien denne gang som jeg ellers altid plejer”.

Altså … Jeg bliver så inderligt glad! Og det er mails som denne og afbud som disse, der får mit ernæringsterapeutiske hjerte til at banke endnu mere passioneret.

Så selv tak herfra !

Jeg får ret ofte spørgsmålet om, hvad det er ernæringsterapi i grunden kan bruges til. Derfor begynder jeg også at redekorere min hjemmeside indenfor nærmeste fremtid, så det (forhåbentlig) bliver lidt mere tydeligt, hvad jeg bedriver. Men ind til da kan nysgerrige læsere (måske) blive klogere herinde, hvor jeg har samlet et lille udsnit af cases.

Mails som ovenstående sætter også andre tanker igang. For tænk hvis det offentlige sundhedssystem turde tænke i functional medicine og ernæringsterapi. Ikke som erstatning for konventionel behandling, men som et værdigt supplement. Jeg tror, der ville være penge at spare. For alles vedkommende. Det har jeg skrevet lidt om her i relation til fertilitet.

Ha’ en smuk tirsdag! (Wauw, sikke et vejr!).

 

 

 

Skriv et svar