Samarbejdspartnere

Cetcenter Center for Ernæring og Terapi er min base, når jeg har klienter. Det er også på Center for Ernæring og Terapi, jeg har uddannet mig til ernæringsterapeut og kerneterapeut. I dag er jeg en del af den faste lærerstab på uddannelsen til ernæringsterapeut.

Nfib

Jeg er en del af NFIB, Netværk for Integreret Behandling. Netværket er sammensat af etablerede behandlere inden for komplementære behandlingsformer, og formålet er:

  • at kvalitetssikre brugen af komplementær behandling
  • at være faglige konsulenter for brugerne
  • at samarbejde på tværs af faggrænser
  • at samarbejde med praktiserende læger

Her arbejder vi på tværs af faggrænser og sammensætter forløb, der passer til den enkelte.

 

Abeggbro

Psykoterapeuterne Karen Bro og Theresa Abegg har arbejdet med mennesker med spiseforstyrrelser i mere end 15 år. Jeg er tilknyttet Center for Spiseforstyrrelse og livskompetence som ernæringsterapeut og har været det siden 2011.

 

klinik for spiseforstyrrelse louise stokholm

Psykoterapeut Louise Stokholm er specialiseret behandler af voksne med spiseforstyrrelser og indehaver af Klinik For Spiseforstyrrelser i Hellerup. Læs mere på www.klinikforspiseforstyrrelser.dk

 

touchpoint

Jeg holder til på Institut for Integreret Behandling i Ryesgade og deler således lokaler med en af Københavns mest erfarne zone- og kropsterapeuter, Dorthe Krogsgaard fra Touchpoint. Sammen med blandt andet Dorthe tilbyder jeg Fertilitetsforberedelse. Dette er et tværfagligt behandlingsforløb, hvor du både får ernæringsterapi, krops- og zoneterapi samt akupunktur. Det kan du læse mere om her.