Om Nanna Ewald Stigel,

Ernæringsterapeut, cyklusvejleder, psykoterapeut (stud.) og forfatter

streg1

 

Nysgerrighed og et socialt engagement er min drivkraft både privat og professionelt. Jeg elsker at være i kontakt med mennesker og – i samarbejde med dem – finde en farbar vej til et velfungerende liv.

Jeg har en akademisk baggrund, men min nysgerrighed på mennesker har taget mig på andre veje igennem de sidste mange år, og jeg har således en række andre uddannelser og erfaringer med mig i bagagen, som jeg trækker på i mit arbejde. Blandt andet indenfor yoga, ernæringsterapi, familierådgivning, traumeterapi samt familie- og psykoterapi. Jeg vægter faglighed højt og går grundigt til værks, når jeg lærer nyt.

Et gennemgående træk igennem hele mit arbejds- og uddannelsesliv er en dyb nysgerrighed for mennesker og en tro på, at alle gør det bedste, de kan med de forudsætninger de har. Og så har jeg en solid erfaring for at forandring er mulig.

Jeg har siden 2009 været fuldtidsselvstændig. Primært som ernæringsterapeut med speciale i kvindesygdomme, hormonelle ubalancer, menstruationscyklus, fertilitet, graviditet og spiseforstyrrelser. Særligt spiseforstyrrelser, menstruationscyklus og fertilitet er områder, jeg har beskæftiget mig meget indgående med.

Jeg er desuden underviser på en psykoterapeutisk, en kropsterapeutisk og en ernæringsterapeutisk uddannelse.

Jeg er uddannet ernæringsterapeut, DET. Desuden har jeg en grunduddannelse i traumeterapi, er uddannet cyklusvejleder og familierådgiver. Og så er jeg pt. på mit sidste år af en 4-årig uddannelse til familie- og psykoterapeut.

Med i bagagen har jeg desuden anatomi, fysiologi og patologi på sygeplejerskeniveau samt to yogalæreruddannelser (den ene med særligt fokus på det indiske sundhedssystem Ayurveda).

En mere formel oversigt over uddannelse, erfaring og arbejde, finder du her.

Jeg elsker at skrive og har tidligere blogget flittigt (min blog ligger lidt i brak pt.). Men jeg skriver bøger (Bliv Gravid – Sådan styrker du din fertilitet (2015) & Dit hemmelige våben – Guide til din kvindelige cyklus (2018)) og er fast skribent for magasinet Sund Forskning. 

streg1

 

Jeg er tilknyttet Center for ernæring & terapi, hvor jeg kan bookes til 1:1 konsultationer.

Jeg er også tilknyttet Klinik for Spiseforstyrrelser ved Karen Bro samt Klinik for Spiseforstyrrelser ved Louise Stokholm. Jeg har tidligere været tilknyttet Abegg & Bro – Center for spiseforstyrrelser, som nu er lukket.