Nanna Ewald Stigel,

Ernæringsterapeut, cyklusvejleder, psykoterapeut (stud.) og forfatter

streg1

For mig er mad først og fremmest næring til livet. Det er brændstof og byggesten til vores krop og hjerne, så vi kan leve det, liv der giver os mest mulig glæde, samhørighed og energi.

Nogle gange bliver vi bare syge af det, vi spiser – eller undlader at spise.

Jeg har selv prøvet at spise mig syg og sidenhen spise mig rask igen. Min egen oplevelse af hvor stærk indflydelse kosten har på helbred, energiniveau og humør, blev startskuddet til et karriereskifte for mig.

Egentlig er jeg uddannet Cand. mag. i Medievidenskab og har en baggrund indenfor medie- og konsulentverdenen. Efter endt uddannelse blev det dog hurtigt klart for mig, at der skulle andre boller på karrieresuppen. Medievejen var ikke min. Derfor besluttede jeg mig for, at gøre min passion til mit hverv og startede på en 3-årig uddannelse til ernæringsterapeut.

I dag er jeg så ernæringsterapeut med speciale i kvindesygdomme, hormonelle ubalancer, fertilitet og graviditet. Særligt fertilitet er et af de områder, jeg har fordybet mig i. Det kan du læse mere om på www.blivgravid.nu. 

Med i bagagen har jeg desuden anatomi, fysiologi og patologi på sygeplejerskeniveau samt to yogalæreruddannelser (den ene med særligt fokus på det indiske sundhedssystem Ayurveda).

Jeg elsker at skrive og har tidligere blogget flittigt (min blog ligger lidt i brak pt.) Men jeg skriver bøger (Bliv Gravid – Sådan styrker du din fertilitet (2015) & Dit hemmelige våben – Guide til din kvindelige cyklus (2018)) og er fast skribent for magasinet Sund Forskning. 

streg1

Jeg er tilknyttet Center for ernæring & terapi, hvor jeg kan bookes til 1:1 konsultationer.

Jeg er tilknyttet Klinik for Spiseforstyrrelser ved Karen Bro samt Klinik for Spiseforstyrrelser ved Louise Stokholm. Jeg har tidligere været tilknyttet Abegg & Bro – Center for spiseforstyrrelser, som nu er lukket.