Nanna Ewald Stigel,

Ernæringsterapeut og skribent.

streg1

Jeg hjælper dig med at rydde op i kroppens ubalancer og spise dig rask!

Baseret på den nyeste viden om ernæringsterapi & functional medicine skræddersyer jeg dit forløb.

streg1

Jeg brænder for ernæring og sundhed. Måske fordi jeg selv har selv prøvet at spise mig syg og sidenhen spise mig rask igen. Min egen oplevelse af hvor stærk indflydelse kosten har på helbred, energiniveau og humør, blev i hvert fald startskuddet til et karriereskifte for mig.

Egentlig er jeg uddannet Cand. mag. i Medievidenskab og har en baggrund indenfor medie- og konsulentverdenen. Men efter endt uddannelse blev det hurtigt klart for mig, at der skulle andre boller på karrieresuppen. Medievejen var ikke min. Derfor besluttede jeg mig for, at gøre min passion til mit hverv og startede på en 3-årig uddannelse til ernæringsterapeut.

I dag er jeg så ernæringsterapeut med speciale i kvindesygdomme, fertilitet, graviditet og børn. Det kan du læse mere om på www.blivgravid.nu. 

Med i bagagen har jeg desuden anatomi, fysiologi og patologi på sygeplejerskeniveau samt to yogalæreruddannelser (den ene med særligt fokus på det indiske sundhedssystem Ayurveda).

Selv har jeg to piger. Flora (’10) og Dagmar (’08). Og selvom de er vokset op med broccolibuketter i ørerne, er det til stadighed en udfordring at få grøntsager og sund mad i dem. Det og lidt til handler min blog om.

Jeg elsker nemlig (stadigvæk) at skrive og gør det et par gange om ugen herinde. Men jeg holder også uendelig meget af at se det skrevne ord på tryk og har på det seneste fungeret som ekstern redaktør/ghostwriter på et par kogebøger. Ligesom jeg skriver fast for magasinenerne Sund Forskning & Balancegang.

streg1

Jeg er tilknyttet Center for ernæring & terapi, hvor jeg kan bookes til 1:1 konsultationer.

Desuden er jeg fast tilknyttet Abegg & Bro, hvor jeg hovedsageligt rådgiver patienter med spiseforstyrrelser i kost og ernæring.