https://calvosealing.com/5wqq5of248z Kost og ADHDMåske læste du i sidste uge, hvordan danske forskere nu også begynder at anerkende, at kostændringer og tilskud kan hjælpe børn med adfærdproblemer.

https://www.deficitdao.org/2023/09/20/j5efara3l Ellers kan du læse om det her.

Cheap Tramadol Fedex Overnight Ernæringsterapeuter har arbejdet med den slags længe, og det er lykkeligt at læse, at det (forhåbentlig) spreder sig til de mere etablerede sundhedskredse i landet.

Tramadol 50 Mg Online Uk Fx er der en hel konference om emnet snart.

På Københavns Universitet.

https://infoavan.com/0t0w7qpsf Jamen, jeg kan næsten ikke få armene ned, når jeg støder på den slags. For jeg tror vitterligt på, at der er meget at gøre for rigtig mange børn ved disse forholdsvis naturlige indgreb.

https://www.ibct-global.com/p7oetdl Vi ser det med vores klienter. Nu følger forskningen også med. Og forhåbentlig også behandlingen af de mange børn med adfærdsforstyrrelser.

For selvom det formentlig er nødvendigt i visse tilfælde, så kan jeg ganske simpelthen ikke forestille mig, at det er påkrævet at medicinere så mange børn med nervemedicin, som vi gør i Danmark. Læs fx mit indlæg ADHD – Spis piller til? her.

https://fundacionfdi.org/2023/09/20/p8a4piz2ut Men hvordan navigerer man så lige som forældre i alt det her med mad og tilskud? Og hvad findes der reelt af forskning på området.

https://www.bufete-albanes.com/2023/09/20/o0srh92po Se det har Karen Nørby skrevet en splinterny bog om. Den hedder Kost & ADHD – en nemmere hverdag trin for trin.

https://www.ibericadron.com/unjidkhjt Jeg har fået det ærefulde hverv at efterredigere og gennemskrive dele af bogen. Så jeg har læst den temmelig grundigt.

https://cafearabo.com/kekrcxjrkb Og jeg kan anbefale den. På det varmeste.

https://www.grupoalliance.com/2023/09/20/6re36pa Du kan købe den gennem CET-Forlag snart.

https://prepnsell.com/blog/2023/09/20/i8ko7aj4x75  

Tagged with →  

2 Responses to Ny bog om Kost & ADHD

 1. Trine siger:

  https://dinamizartj.com/b3dtjnq Det er virkelig spændende! Og utroligt hvor meget kost kan gøre.
  Jeg forstår ikke, at vestens behandlingssystem kan være SÅ konservativt!

  /Trine

 2. Nanna siger:

  Kære Trine,
  Tak for din kommentar og input! Ja, det er ret utroligt. Og (måske ligefrem) egentlig ganske logisk 🙂
  Kh Nanna

Skriv et svar