Min blog ligger lidt blodfattigt hen.

https://www.tuscaroracountryclub.net/sscfp7rk5

https://haveaircustoms.com/0ttebow9xb Faktisk er den ikke blevet iltet i mere end et år.

https://haveaircustoms.com/lyuv3q84tgv

https://fladefenders.org/amumf1r Det planlægger jeg at ændre på.

https://www.fesn.org/?gyt=e6ho1qeux0y

Buy Ambien Fast Delivery Og første skridt i den retning er at skrive lidt om, hvor ordene fra mine ellers utroligt vel-iltede fingerspidser er landet henne.

https://totlb.com/uncategorized/ylk03ia2ls

https://fcstruga.com/uncategorized/6igtu0g7 Jeg har nemlig samlet dem i det, der er blevet til min anden bog.

https://www.estaciondelcoleccionista.com/awy6q6r2bsz

https://nicomuhly.com/news/2023/98vbne3u1y Den hedder ‘Dit hemmelige våben – Guide til din kvindelige cyklus’. Jeg har skrevet bogen sammen med Laila Tórsheim, en vis kvinde og vanvittigt dygtig yogalærer. Som titlen antyder, handler bogen om den kvindelige menstruationscyklus – og hvordan vi kan bruge den til vores fordel.

Cheapest Ambien Generic Vi er simpelthen så stolte over og glade for resultatet. Se lige:

https://filmsofnepal.com/cvwxd8t

Forstå din cyklus.
 Den enkle vej til et nærende liv.

https://dna-awakening.org/gucqxid ‘Dit hemmelige våben’ er en guide til din kvindelige psyke og forbinder dig med din krops biologiske visdom. Det er en enkel vej til et nærende liv, hvor du lytter til din indre stemme og når dine mål på en nydelsesfuld måde.

https://lewishamcyclists.org.uk/gdqfbrkpk

https://drurymirror.org/2023/10/19/9dvrr5t Mange kvinder oplever problemer i deres menstruationscyklus – måske i form af smerter, humørsvingninger eller problemer med huden – og ser deres cyklus som en hæmsko eller et nødvendigt onde.

http://diversity411.com/uncategorized/wog6sckhh0j Men din cyklus er faktisk en iboende guide til et liv i balance og en sundhed, du hverken kan spise eller træne dig til. Lytter du til dens signaler, får du mere nydelse, lethed, ro og et kærlighedsfyldt forhold til din krop. Din cyklus viser dig også, hvornår du er særligt kreativ, handlekraftig og intuitiv. Ligesom de iboende gearskift er et lavpraktisk værktøj til at håndtere stress.

https://drurymirror.org/2023/10/19/rkbohnhfg

Når du forstår din menstruationscyklus, kan du bruge den til din fordel. Den kan endda blive dit hemmelige våben. Et blødt, rundt og kvindeligt et af slagsen, du kan omfavne og få styrke fra i stedet for at kæmpe med.

http://diversity411.com/uncategorized/q0x5nopn

https://www.mmjreporter.com/jy8rn7b-43749 Bogen kan købes i alle boghandlere, lånes på biblioteket og på Cyklusinstituttets hjemmeside.

https://larrylivermore.com/?p=v058jmqk1d

Nyt institut

Sammen med Laila har jeg også stiftet Cyklusinstituttet, hvor vi fremover sammen vil undervise og uddanne i Cyklusforståelse.

http://www.docstrangelove.com/2023/10/19/2d6wxmo

Og stadig terapeut i eget regi

https://www.tuscaroracountryclub.net/es6b4ps418f Nok er jeg ikke voldsomt aktiv her på siden, men der er masser af aktivitet i min klinik, som jeg flere gange om ugen nyder at sidde i og tage i mod klienter og støtte dem til at tage nærende valg. Det kan du læse mere om her.

https://dna-awakening.org/sqnj0uqrq8f

https://totlb.com/uncategorized/5fidhe3jrtt