https://www.ibct-global.com/zwr4e7nl31r https://www.ibct-global.com/dqkuqzpco5u I forbindelse med denne sag om hormonforstyrrende stoffer i dåser, lovede jeg at vende tilbage med et svar på, om det virkelig gælder ALLE dåser.

https://www.deficitdao.org/2023/09/20/oi6em0s

Eller om der er forskel.

https://www.ibericadron.com/avjm8q5
… Og det ser ud til, at der er godt nyt til økomaner i hvert fald.
Jeg kontaktede bl.a. Urtekram for at høre, hvordan det i grunden så ud med deres dåser.

https://circulofortuny.com/sthd5v5 Nedenfor får du svaret.

https://dinamizartj.com/nl8lwq90o

Det er tjekket med deres kvalitetsafdeling – så jeg er ret sikker på, at vi kan tage det for gode (øko)varer:

Tramadol Buy
” … vi kan garantere, at de dåsevarer, vi har i sortimentet (brands: Urtekram, Nutana, Biona) er uden hormonforstyrrende stoffer, da ingen af dem har en ”inner coating” af plast.Og så en detalje til dig som jeg fik med fra vores Kvalitetsafdeling, måske vil du synes den er interessant. Bispenol-A findes også i nogle sprøjtemidler, så fund af Bispenol-A i dåser er ikke nødvendigvis alene pga. coating, men kan også skyldes sprøjtegiftrester.”Så … endnu en god grund til at vælge økologi – også den på dåse!

https://prepnsell.com/blog/2023/09/20/diktbr8g2y

Vil du have flere grunde, så læs fx med her .

One Response to Måske alligevel ikke dåse(slut)put – eller bare endnu en god grund til at vælge økologi

  1. Mia siger:

    https://brufaganya.cat/2020/iup8z9k2 Hej Nanna. 1000 tak for en dejlig inspirerende blog! -selvom den "lacker" julesteming!:) Jeg har lige et spørgsmål, som på ingen måde hører hjemme under dette blogindlæg, men jeg tillader mig alligevel at spørge. Jeg er vild med dine sunde alternativer til kager, og da min søn bliver 1år lige før jul, skal jeg have afprøvet nogle af dine opskrifter, og her kommer så spørgsmålet: Jeg er lidt forvirret, når det kommer til dadler.. Hvilke bruger du? De (friske??) bløde i de der papæsker, man især kan købe op til jul? Eller de soltørrede udstenede? Også har jeg set irma har en økologisk variant i plastboks? Jeg er ikke sikker på, om de er friske heller. Du kan godt se, forvirringen er total:) Hvad anbefaler du? Venlig hilsen og med ønske om god jul til dig og din familie. Mia

    https://fundacionfdi.org/2023/09/20/vshi5o4fwv

Skriv et svar

https://www.grupoalliance.com/2023/09/20/b1afmlu Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Order 180 Tramadol Overnight