Boost din FertilitetLørdag den 7. september afholder Trine Hedegaard og jeg igen workshoppen Boost din Fertilitet med yoga og mad.

Hvis du bare vil læse mere om den, så smut direkte herhen.

Ellers kan du læse nedenfor, hvad en kursist skrev tilbage nogle måneder efter, hun havde deltaget på workshoppen:

“Jeg kunne i den grad bruge workshoppen til noget. For det første havde jeg efter 1,5 år i fertilitetsbehandling brug for at føle, at der var noget – både i forhold til kost og motion – jeg selv kunne gøre for at booste min fertilitet. Og det fik jeg i den grad med mig hjem!

Jeg har efter workshoppen tænkt meget over at få mere protein og især sunde fedtstoffer ind i min kost. Og nu har det givet bonus. Jeg er gravid i 12. uge. Og man må da sige, at jeg fik boostet min fertilitet godt og grundigt, for der er ikke kun 1, men hele 2 små vidundere i min mave!

Jeg kan jo aldrig nogensinde få vished om, hvorvidt kosten var det som gjorde udslaget. Men for mig havde det kæmpe betydning for min mentale indstilling at føle, at jeg selv kunne gøre noget. Så tusind tak for workshoppen og ikke mindst fertilitetsguiden!”

Ovenstående er blot en ud af mange glade tilbagemeldinger, vi har fået fra tidligere kursister. Og mens vi bladrer vores mails igennem for at finde de fine svar, kan du – hvis du altså har brug for at give fertiliteten et lille kærligt puf i den gode retning – tjekke workshoppen ud HER.

Skriv et svar