https://www.deficitdao.org/2023/09/20/a3n4zxd7 Med udsigt til heldagsregn – og i et eller andet forsøg på at få det bedste ud af en dag, som var temmelig præget af fredagens ubegribelige og bundløst tragiske begivenheder i Oslo – gik vi i bagehjørnet herhjemme i går.
Vi havde stadig en sjat af det eksotiske lucumapulver tilbage, og bagte derfor en art karamelmuffins:
De var helt udmærkede til en kop te og et puslespil, mens regnen silede ned.
Ingredienslisten så nogenlunde sådan ud:
https://brufaganya.cat/2020/pz34557cy40
https://cafearabo.com/elf83p8oa8l Og mere eksakt proppede vi følgende i:
200 g cashewnødder
100 g hasselnødder
1 tsk Vinsteens bagepulver (kan udlades)
1 tsk salt
3 spsk lucumapulver
100 g kokosmel
1 tsk vaniljepulver
2 bananer
4 æg
https://ics-seville.org/7jiws2vbar5 Fyld:
80 g paranødder
En håndfuld råkakaonips eller hakket 85% mørk chokolade
https://dinamizartj.com/y3pjk5m2 Blend cashewnødder og hasselnødder til mel i en foodprocessor. Bland så resten af de tørre ingredienser i.
Buy Cheap Tramadol 100Mg Online Mos bananer og kom dem i den tørre blanding sammen med æggene. Rør.
https://www.bufete-albanes.com/2023/09/20/kv8ntjvvd Hak paranødder groft og kom dem i dejen sammen med rå kakaonips eller grofthakket mørk chokolade.
https://www.ibericadron.com/aifar25 Kom i muffinforme:
https://infoavan.com/xw9mo2nj Og bag i ca. 20 minutter ved 160 grader.
https://www.ibct-global.com/r90t1aa2cq7 Vupti:
I øvrigt et fint lille mellemmåltid for små og store maver. Og så er de uden sukker, mælk og gluten, så hvis man forsager den slags er de ganske perfekte. Det er de nu også alligevel.
Hvis du nu står med resten af en pose lucumapulver og ikke aner, hvad du skal bruge det til, kan du finde opskriften både en kage og nogle is her på bloggen.
Tak fordi, du giver mig inspiration til, hvordan jeg kan gøre mine mad (og kage)oplevelser mere interessante, mere øko, mindre sukkerholdige og meget bedre for samvittigheden.
Du har slået mig ud af kurs på den gode måde med din blog!
Herligt! Stay tuned 🙂
Og stor tak!
Jeg bagte dem i dag med nogle mindre justeringer. Var løbet tør for Lucama, så jeg brugte i stedet rå kakaopulver og så puttede jeg et par spiseskefulde birke xylitol i (til den søde tand :)). De smagte virkelg godt. Har vist spiste for mange … 🙂
@Nadia: Mmmmm… lyder lækkert. Må helt sikkert prøves, omend jeg kunne virkelig godt tænke mig at vide, hvordan de helt præcist fremstiller Birkesød. Så vidt jeg kan forstå, udvindes det ud fra birketræmassen, som man så udsætter for en eller anden proces, jeg ikke helt kan gennemskue hvad går ud på …
Jeg talte med Naturdrogeriet om det, og de mente, at det nok var noget med noget tørring og inddampning, men han var ikke sikker… Ved du det?