Enkelte læsere har spurgt, om ikke jeg kunne linke til artiklen om spiseforstyrrelser og ernæringsterapi her på bloggen. Læs eventuelt mere her. 

Nu har jeg fået den som pdf.

Du kan hente den ved at klikke her. 

(Beklager det – efter min mening – lidt upassende billede. Ikke mit valg)

Eller finde artiklen i den seneste udgave af Sund Forskning, som fås gratis i de fleste helsekostforretninger.

God læselyst!

 

Ps. Har i øvrigt opdateret inspirationssiden med nye opskrifter fra Sund Forskning og Boost. Kig derind, hvis du har lyst, altså.

2 Responses to Link til artikel om spiseforstyrrelser og ernæringsterapi

 1. Sara siger:

  Hej
  Rigtig spændende læsning. Spændende at læse om ændringerne i hjernen. Jeg har en spiseforstyrrelse i rygsækken fra for 16 år siden. Min oplevelse (helt uvidenskabelig) er faktisk også at den har sat sig nogle spor i hjernen, som ikke går væk. Jeg har lavet nogle andre baner eller spor som efterhånden er blevet meget stærke. Det sker at et tilbagefald titter frem. Første gang det skete blev jeg virkelig ked af det og følte mig mislykket, men det gik også endelig op for mig, at det her er en sygdom og dem bestemmer man ikke helt selv over. For nylig skete det igen i forbindelse med at dødsfald, men fordi jeg via et par tilbagefald kender mit mønster kunne jeg tage mig selv i det og også lade være med at piske mig selv med skorpioner, for jeg ikke var perfekt rask. nå det var bare lige en lille historie andre spiseforstyrrede der lser med måske kan bruge til noget.

 2. Nanna siger:

  Kære Sara,

  Tak fordi du deler herinde.

  Kram Nanna

Skriv et svar