Cyklus visdom

Forbind dig med din indre visdom og få nøglen til et vitalt kvindeliv

Er du klar til at leve et liv i overensstemmelse med din egen iboende rytme? Til en dybere kontakt til din kvindelighed og femininitet? Og til at slippe PMS, smerter, PCOS og andre gener i forbindelse med menstruation?

På denne workshop lærer du, hvordan du kan leve i harmoni med kroppens naturlige rytme. En rytme, der månedligt pulserer i din kvindekrop og har betydning for din fertilitet, vitalitet og sundhed: Din menstruationscyklus.

Er der ubalancer eller gener i forbindelse med din cyklus, er det et signal fra kroppen. Besked om at noget trænger til justering. Denne workshop hjælper dig med til at slippe PMS, smerter og andre menstruationsgener. Den støtter dig til at opnå en regelmæssig menstruation, en bedre fertilitet og et godt sexliv.

Du lærer, hvordan du skaber balance i din menstruationscyklus med enkle og effektive redskaber. Og hvordan du kan leve med dit iboende flow og dine indre skift, i stedet for at kæmpe imod.

streg1

Du skal deltage, hvis du kan svare ja til et eller flere af disse spørgsmål:

– Døjer du med PMS, smerter eller andre menstruationsgener?
– Har du uregelmæssig cyklus, PCOS eller fertilitetsproblemer?
– Er du træt af knokleriet og længes du efter mere flow og flere pauser i dit liv?
– Ønsker du en dybere kontakt til din kvindelighed og femininitet?
streg1
Du lærer blandt andet:

Hvordan du bruger yoga til at skabe balance i hormonerne

Du lærer yogaøvelser, der balancerer dine hormoner, giver ro i nervesystemet, stimulerer fordøjelsen og støtter din evne til at afgifte brugte hormoner. Alt sammen er vigtigt, hvis du skal mindske gener i forbindelse med din cyklus.

Du er ikke ens cyklus igennem. Derfor lærer du også, hvordan du kan bevæge dig med forskellig intensitet og drage fordel af forskellige typer af yogastillinger i løbet af din cyklus. Det er ikke nødvendigt at have erfaring med yoga for at nyde godt af disse simple, men effektive øvelser. Vi gør det nemt for dig at huske dem, ved at give dig grundigt beskrevne yogaprogrammer med hjem.

Hvordan du spiser dig til en sund cyklus
Ønsker du en sund cyklus, er mad en hjørnesten. Du lærer hvordan du – uden alt for mange dikkedarer og eksotiske fødevarer – kan sammensætte en kost, der nurser dine hormoner og får cyklus til at falde i hak. Det er ikke raketvidenskab. Faktisk er det ret enkelt og nemt at gå til.

Vi skal bl.a. se på:

  • hvordan du sammensætter hormonvenlige måltider
  • Hvilke fødevarer der får dine hormoner til at spille smukke harmonier & hvilke der får hormonsystemet til at kokse
  • Hvordan du kan bruge mad som medicin når du har uregelmæssige menstruationer, kraftige menstruationssmerter eller er vældig påvirket af humørforandringer op til menstruation.
  • Hvorfor du ved at tage dig kærligt af dine menstruelle problemer i dag samtidig forebygger sygdomme senere i livet

Hvordan du kan leve i harmoni med kroppens naturlige rytme

Vi præsenterer dig for en metode, du næppe har hørt om før. En viden der på en og samme gang er helt ny og meget gammel, og som de fleste kvinder intuitivt kender til, men sjældent lytter til. Glæd dig!

streg1

Dato:

Kurset er ikke datosat pt.

Der være en times pause til frokost. Du vil kunne finde dejlig mad på nogle nærliggende cafeer og du er også velkommen til at medbringe din egen frokost.

streg1

Sted:

Yogakompagniet, Sankt Knuds vej 36, 2. sal, 1903 Frederiksberg.

streg1

Pris & tilmelding:

850 kroner

streg1

Undervisere:

Nanna Ewald Stigel er ernæringsterapeut (DET) og menstrual health facilitator. Hun har til dagligt en travl klientpraksis, holder workshops og er fast underviser på uddannelsen til ernæringsterapeut i Danmark, psykoterapeutuddannelsen PUC og kropsterapeutuddannelsen Body All Mind. Hendes faglige speciale i fertilitet, hormonelle ubalancer, spiseforstyrrelser og kvindesygdomme. Hun er desuden cand.mag. samt forfatter til bogen Bliv Gravid –  Sådan styrker du din fertilitet (Peoples Press 2015).

Laila Torsheim er cand. mag i psykologi og yogalærer med speciale i yoga for kvinder. Som den første herhjemme er hun uddannet menstrual health facilitator, hun har fungerer som assistent på uddannelsen i England og har i en årerække undervist i de fysiske, psykologiske og spirituelle elementer omkring den kvindelige menstruationscyklus . Laila er desuden leder af en videreuddannelse for yogalærere, der ønsker at videreuddanne sig i yoga for kvinder. Hun har mere end 15 års erfaring med at afholde retreats i ind- og udland, som leder af workshops, en-til-en sessions og ugentlige hold. Hendes undervisning har fokus på at lytte til, mærke og sanse kroppen. Det er let tilgængelige instruktioner, hvor alle kan være med og få et godt udbytte.