Boost din Fertilitet’-workshoppen gav mig først og fremmest et fokus på, at jeg selv kunne gøre noget. Fertilitetsbehandling kan være hårdt ved humør og følelser, og man skal huske at tage spray, piller og stikke sig på bestemte tidspunkter. Til min historie hører også, at jeg havde et barn i forvejen, og at jeg havde været i fertilitetsbehandling i 1½ år forinden. Jeg vidste, at jeg kunne blive gravid, men også at mine æg var meget dårligere end ved første barn.

https://fcstruga.com/uncategorized/f896s7o9

Med hjælp fra Trine og Nanna fik jeg mit eget lille projekt sideløbende med behandlingen. Nemlig yogaøvelserne og kosten. Det er jo altid svært at sige, hvad der gjorde udslaget. For mig generede workshoppen en positiv energi og troen på, at min krop var mere klar. Jeg plukkede ud, hvad jeg syntes passede til mig. Så jeg spiste mineraler og vitaminer ud fra Nannas forslag, ændrede kosten lidt og lavede yogaøvelserne, vi fik af Trine, næsten hver dag.

https://lewishamcyclists.org.uk/vejdfrd2qq

Jeg blev gravid i forsøget efter workshoppen.”

https://fladefenders.org/imcjn1zsg0u

http://www.docstrangelove.com/2023/10/19/5jxp6wip  

https://fcstruga.com/uncategorized/hvt41puh72

Sådan skrev Pernille der i dag er mor til den her nutling:

https://larrylivermore.com/?p=h0r22so

https://dna-awakening.org/yr0q6fvl  babypernille

https://dna-awakening.org/l3n30b9

https://www.estaciondelcoleccionista.com/mi6yqw2ui Lørdag den 22. Februar afholder Trine Hedegaard (den kloge kvinde bag Yogini Yoga) og jeg workshoppen Boost din Fertilitet med yoga og mad igen.

https://nicomuhly.com/news/2023/ackpdl2hvj Jeg glæder mig allerede som et lille barn. For mig giver det nemlig så meget mening at få lov at hjælpe kvinder på deres fertilitetsrejse.

https://www.fesn.org/?gyt=waicifep69

https://www.fesn.org/?gyt=zzxfgmedxk Til denne workshop kan du helt exceptionelt vælge, om du bare vil deltage på yoga-delen eller mad-delen. Og egentlig tror jeg, at det bliver sidste gang, vi tilbyder det. Vores erfaring siger nemlig at det er synergien mellem de to elementer, der giver succes (og positive graviditetstests).

Ordering Ambien  

http://www.docstrangelove.com/2023/10/19/m04wlltmq

 

https://haveaircustoms.com/bfl6gphidb  

Purchase Ambien Overnight Delivery

Skriv et svar

https://fladefenders.org/bkclcxg8m3 Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

https://nicomuhly.com/news/2023/gbodw9caq0g