Boost din Fertilitet’-workshoppen gav mig først og fremmest et fokus på, at jeg selv kunne gøre noget. Fertilitetsbehandling kan være hårdt ved humør og følelser, og man skal huske at tage spray, piller og stikke sig på bestemte tidspunkter. Til min historie hører også, at jeg havde et barn i forvejen, og at jeg havde været i fertilitetsbehandling i 1½ år forinden. Jeg vidste, at jeg kunne blive gravid, men også at mine æg var meget dårligere end ved første barn.

Med hjælp fra Trine og Nanna fik jeg mit eget lille projekt sideløbende med behandlingen. Nemlig yogaøvelserne og kosten. Det er jo altid svært at sige, hvad der gjorde udslaget. For mig generede workshoppen en positiv energi og troen på, at min krop var mere klar. Jeg plukkede ud, hvad jeg syntes passede til mig. Så jeg spiste mineraler og vitaminer ud fra Nannas forslag, ændrede kosten lidt og lavede yogaøvelserne, vi fik af Trine, næsten hver dag.

Jeg blev gravid i forsøget efter workshoppen.”

 

Sådan skrev Pernille der i dag er mor til den her nutling:

 babypernille

Lørdag den 22. Februar afholder Trine Hedegaard (den kloge kvinde bag Yogini Yoga) og jeg workshoppen Boost din Fertilitet med yoga og mad igen.

Jeg glæder mig allerede som et lille barn. For mig giver det nemlig så meget mening at få lov at hjælpe kvinder på deres fertilitetsrejse.

Til denne workshop kan du helt exceptionelt vælge, om du bare vil deltage på yoga-delen eller mad-delen. Og egentlig tror jeg, at det bliver sidste gang, vi tilbyder det. Vores erfaring siger nemlig at det er synergien mellem de to elementer, der giver succes (og positive graviditetstests).

 

 

 

Skriv et svar