Nu er jeg (på visse punkter!) som snydt ud af Flinkeskolen (det er ikke altid en fordel, skulle jeg lige hilse at sige), så jeg sætter virkelig en dyd ud af at holde, hvad jeg lover.

Og omvendt får jeg usædvanligt dålig samvittighed, når jeg ikke gør det.

Men altså.

Der er lige et par sager, jeg bliver nødt til at kigge på, inden jeg kan fabrikere den lovede proteinpulver-miniguide færdig.

Så mens du venter i spænding (det gør du da, gør du ikke?) synes jeg, du skulle tjekke ham her ud eller de to nye blogs, jeg har tilføjet på min blogroll:

Rebecca Persson:
Damen bag BABY-bogen, har (selvfølgelig) også en skøn blog, hvor hun generøst øser ud af sin viden omkring sunde babyer, grøn kærlighed, urter og andet godt fra økokassen. I love it.

MadEVAlutionen:
Eva Torgersens magiske madunivers fyldt med dødsens lækre opskrifter og inspiration til folk, der gerne vil gå stenaldervejen – altså kostmæssigt. Hendes opskrift på vafler med quinoa og gulerødder er lige præcis den undskyldning, jeg mangler for at udvide maskinparken og erhverve mig et vaffeljern …

Tagged with →  

2 Responses to Inspiration til ventetiden …

 1. Rebecca Persson siger:

  Kære Nanna
  Tusind tak for linket – jeg bliver så glad i økolåget, hver gang nogen fortæller, at de kan bruge bloggen eller bogen til noget….
  Kh Rebecca

 2. Nanna Ewald Stigel siger:

  Velbekomme!

  Absolut på sin plads med et link til din usædvanligt fine blog. Imponerende research-arbejde du har lavet til både blog og bog – og elsker, at det kan komme en masse andre rollinger til gode, inkl. mine egne, naturligvis.

  Tak for det!

Skriv et svar