Som en vaskeægte yoganørd ville jeg naturligvis prøve det der hot yoga, da det kom til byen for godt halvandet år siden. Men bedst som jeg havde tilmeldt mig den lokale variant på Christianshavn, viste graviditetstesten 2 streger.

Og så kunne jeg godt skyde en hvid pil efter de varme lokaler for en tid.

Men nu er maven jo væk, og da to-børns-logistikken byder mig at finde et yogaalternativ, der ligger noget tættere på end det her, har jeg indkøbt et styks 10-turs klippekort til Nalini Yoga, som føromtalte variant i øvrigt hedder.

Og det er varmt, skulle jeg da lige hilse at sige.

Det slår både hede Indien, hotte Bali og københavnsk sommersol. Ja, alt anden lun yoga jeg har prøvet før.

Serien er en mere eller mindre fast sekvens af overvejende stående stillinger. Det er dynamisk, uden at være bundet sammen af et utal af solhilsner som fx vinyasa (så tror jeg seriøst man ville få et hedeslag!).

Efter halvanden times yogistiske øvelser, kunne mit tøj vrides for sved og jeg var cirka lige så rød i ansigtet som min postkasserøde t-shirt.

Lokalet er opvarmet til 37,5 grader. Altså lige rundt regnet kropstemperatur. Så der skal ikke meget arbejde til for at frembringe svedperler på panden og varme kroppen op til dybere stræk.

Det er ikke tosset. Faktisk slet ikke. Og jeg kunne forestille mig, at det må være helt fantastisk om vinteren.

Om sommeren foretrækker jeg stadig at dyrke yoga for åbne vinduer her og her.

For en god ordens skyld, skal jeg da lige huske at sige, at det der med yoga for åbne vinduer og uden opvarmning også er en del af sortimentet hos Nalini. Jeg har bare ikke prøvet den del endnu.

I øvrigt. Apropos yoga, så husk bloggens første give-away, som løber til og med tirsdag den 14. juni.

Tagged with →  

Skriv et svar