Først revolutionerede han køkkenet iført høje hæle. Så inviterede han hele familien med til køkkenrevolutionen. Og nu er det så blevet mændenes tur til at komme op på køkkenbarrikaderne.

I sin seneste bog Herrerevolution opfordrer Umahro Cadogan således den ganske danske mandeflok til at alliere sig med håndvægte, store bøffer, meditation, knibeøvelser og en ordentlig mængde grøntsager i kampen om større muskler, mere energi og bedre potens:

Bogen dumpede ind af min postkasse forleden med venlig hilsen fra et af mine yndlingsforlag.

Først studsede jeg lidt over det. Jeg er jo ikke ligefrem i målgruppen. Eller det er jeg måske lige netop.

For jeg vil æde min gamle hat (hvis jeg ellers havde sådan en) på, om ikke 90% af de, der har købt hans tidligere kogebøger er kvinder. Og nu har han så lavet en, vi kan give vores mænd, så de også kan komme med på den køkkenrevolutionære vogn. Smart.

Hans projekt ser absolut fornuftigt ud. Med dameøjne altså.

Jeg har ikke nået at få kæresten til at bladre i bogen. Endnu.

Måske kommer der en lille ekstra anmeldelse af bogen, når han har åbnet den. Der går nok et par dage. Pt har han nemlig fortabt sig i denne aldeles glimrende bog.

Men altså kort og godt: Opskrifterne ser larmende lækre ud – som altid fra Umahros hånd.

De forskellige interviews med kendte, semikendte og ukendte mænd er af mere varierende kvalitet. Nogle er ok interessante, mens andre forekommer mig knap så vedkommende og på kanten til det damebladsagtige.

Til gengæld kan jeg mægtig godt lide, at der kommer lidt hårde facts om mandesundhed på bordet. Selvom det desværre er højst tankevækkende og lidt skræmmende tal, der bliver serveret. Faktisk så skræmmende, at man alene af den grund kan håbe, at Herrerevolutionen kommer til at ligge under størstedelen de danske juletræer i år.

Jeg tager virkelig hatten af, hvis Umahro lykkes med denne Herrerevolution. Den er very much needed. Revolutionen altså. For det ser lidt sølle ud med mandesundheden i vores land.

Og altså, jeg er måske en sær snegl, men jeg har nu altid undret mig over de mænd, der synes, det er mere mandigt at spise en pizza pepperoni med ekstra ost, end at sætte tænderne i en ordentlig røvfuld grøntsager og noget kvali kød. Jeg håber, de bliver klogere efter et kig i Umahros bog.

Den får i hvert fald min klare anbefaling med på vejen.

Læs mere om bogen her.

Den findes vist i de fleste boghandlere landet over. Ellers kan jeg anbefale bogpriser.dk.

Tagged with →  

3 Responses to Herrerevolution!

  1. Anonymous siger:

    Jeg gav bogen til min mand dagen efter udgivelsen. Den er et super hit. Han laver den ene lækre ret efter den anden, indtager nu hørfrøolie som vi andre og eksperimenterer selv i køkkenet. I går fik vi -piger på et og fire år- prinsessegrød: grød med rødkål og i dag orangegrød- med gulerødder. Han prøver virkelig at tænke grøntsager ind i alt, skønt! Kan stærkt anbefales! Mvh. Christina

  2. Nanna Ewald Stigel siger:

    @ Christina: Det lyder da som et hit af en herrerevolution!

  3. […] efter jeg havde skrevet om Herrerevolution fra Umahro, tikkede der søren susme endnu en bog fra hans hånd ind af døren (denne gang den […]

Skriv et svar