Kort efter jeg havde skrevet om Herrerevolution fra Umahro, tikkede der søren susme endnu en bog fra hans hånd ind af døren (denne gang den elektroniske dør).

Han har nemlig lige skrevet to små nye bøger til gravide og nybagte mødre sammen med Nadia Louise Kristensen –  mor, Slyngeskoleindehaver, sundhedsnørd og konen bag bloggen Og Konen.

https://www.bufete-albanes.com/2023/09/20/daur39t

https://www.grupoalliance.com/2023/09/20/vc6oqup Til gengæld har jeg været lidt sløv i betrækket. Men i dag fik jeg endelig åbnet e-bøgerne. Og selvom jeg personligt stadig er så dødsens gammeldags, at jeg til enhver tid foretrækker at betale det dobbelte for at få en fysisk bog, så er der altså tale om to små fine elektroniske perler.

https://prepnsell.com/blog/2023/09/20/up82g273k

Can I Order Tramadol Online Legally De hedder Gravid – med mere energi & Nybagt mor – med mere energi.

https://dinamizartj.com/boaqhmfx

https://www.foroacce.com/y875znn Her er gode råd om alt fra kost og kosttilskud, til strækøvelser og what-to-do ved kvalme, strækmærker, brystbetændelse, efterfødselsreaktioner etc. etc.

https://www.bufete-albanes.com/2023/09/20/14n1h4rlos En absolut anbefalelsesværdig all round guide og øko-alterna supplement til brochurerne fra Sundhedsstyrelsen og Libero (der betaler for den bog, du får hos jordemoren) til gravide og nybagte mødre.

https://fundacionfdi.org/2023/09/20/dhbvhz6kpq

Og så er der opskrifter på smuk, sund og nærende mad. Jeg har ikke testet opskrifterne endnu– men lækkert ser det ud. Og det plejer at være übersundhedsgourmetmad, når det kommer fra Umahros hånd. Der er enkelte gengangere blandt opskrifterne fra Umahros tidligere bøger, men det gør nu ikke retterne mindre velsmagende.

Purchase Tramadol Overnight Delivery

https://www.ibericadron.com/z71pip9i1pp I virkeligheden behøver jeg slet ikke skrive så meget mere. For jeg har fået lov til at dele smagsprøver ud.

https://calvosealing.com/lp9eiqt7 Here you go:

Tramadol Where To Buy Uk

Buying Tramadol From Mexico Gravid med mere energi

https://www.deficitdao.org/2023/09/20/f7x6kjiha

Nybagt mor med mere energi

Tramadol Mexico Buy

https://cafearabo.com/wad7qe450  

https://infoavan.com/e25lvgm

https://brufaganya.cat/2020/iyh4cw6kyn Du kan læse meget mere og købe bøgerne HER.

https://www.ibct-global.com/dhrfm86n  

Tagged with →  

2 Responses to Gravid eller Nybagt mor – med mere energi!

 1. Anne-Sofie siger:

  https://ics-seville.org/3w4tl5cu Hej Nanna.
  Jeg forstår ikke din anbefaling af de to bøger?
  Jeg har selv købt bøgerne da jeg blev gravid, med ønsket om at finde kloge alternativer til de gængse anbefalinger.
  Men slem var skuffelsen da jeg åbnede de to e-bøger. Det første der springer en i øjnene er at de to bøger er udført på nøjagtig samme måde, der er flere steder direkte kopier af tekst imellem de to bøger: I “Gravid..” er siderne 53-59 fuldstændig ens med siderne 48-53 i “Nybagt…”. Der er mange små-kopier begge bøger igennem, hvis man nærlæser.
  Når man kommer til opskrifterne bliver det helt galt. I “Nybagt…” er der ud af bogens 30 opskrifter hele 11 gamle opskrifter fra “Køkkenrevolution på høje hæle”(i 9 af dem har de endda ikke gidet at udskifte fotos), en opskrift fra bogen “10 år yngre på 10 dage” og 2 fra “Gravid…”!
  I “Gravid…” er der ud af de 30 opskrifter 13 gamle opskrifter fra “Køkkenrevolution…” (9 med de samme gamle fotos) og igen 2 er fra “Nybagt…”.
  Så der er virkeligt meget lidt “nyt under solen” fra Umahros hånd. derudover lover bøgerne træningsprogrammer: der er 2 øvelser i “Gravid…” og 1 i “Nybagt…”. Så er der et link der lover “gratis” træningsprogram som man kan downloade fordi man har købt bøgerne – disse link virker efter 6 måneder ENDNU ikke. Så er der kosttilskudsguiden, hvortil der ligeledes er et link DER HELLER IKKE VIRKER.
  Generelt er der mange fejl, gentagelser og direkte kopier i begge bøger, hvorved resultatet fremstår sjusket, ubearbejdet og “vi laver lige hurtigt to bøger på en weekend-agtigt”.
  Er personeligt meget skuffet over det, idet jeg ellers er utroligt begrejstret for Umahro, men jeg kan da på ingen måder anbefale sådan en gang bedrageri. Den lover en masse ting der ikke kan holde, den er totalt rip off på så mange planer OG selvom man gør forfatteren opmærksom på det, sker der absolut intet. En helse-stjerne er faldet….

 2. Nanna siger:

  https://fundacionfdi.org/2023/09/20/15dhhiav5 Kære Anne Sofie,

  Tramadol Online Pay With Mastercard

  https://www.ibct-global.com/fk20jzlg Tusind tak for dit indlæg og bidrag til anmeldelsen af e-bøgerne. Du har tydeligvis haft næsen lidt dybere i bøgerne end jeg.

  https://www.ibericadron.com/z71pip9i1pp

  https://www.grupoalliance.com/2023/09/20/08ppt1bdt Og det er da smadder ærgerligt, at de har været sådan en skuffelse for dig.

  https://brufaganya.cat/2020/2wmcccs0gqk

  https://brufaganya.cat/2020/wnjxapvd Jeg har desværre intet andet med bøgerne at gøre, end at jeg har fået dem tilsendt, læst dem igennem og skrevet om dem på bloggen.

  Order Tramadol Canada

  Og jeg synes stadig de kan fungere som et alternativ/ supplement til de andre bøger/hæfter, man som gravid får udleveret.

  Tramadol Using Mastercard Men din kommentar skal selvfølgelig med her på sitet som bidrag til anmeldelsen.

  Jeg kan godt forstå din frustration over at lovede links ikke virker, og at der ikke bliver fulgt op på din kritik. Den del kan jeg imidlertid ikke hjælpe med, da jeg som sagt intet har med udgivelsen at gøre.

  https://calvosealing.com/u9it8uj9n Kærligst Nanna

Skriv et svar

https://infoavan.com/ehc7f2ahq Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.