Sådan siger min veninde om skiudstyr. Hun har mindst 3 par skibukser, ditto jakker, handsker, huer, uldundertrøjer osv. Altid nok til at vi andre fattigrøve kan låne komplet udstyr til den årlige skitur, uden hun selv går det mindste ned.

Anyway. Sådan har jeg det med blendere.

Jeg har én til mine smoothies. Den har to hestekræfter. Larmer mere end en græsslåmaskine. Blender de mest vidunderlige smoothies. Og ser sådan ud:

I love it! Og hvis du gør det samme, kan du købe den hos disse seriøse herrer.

Det er en dyr satan. Men den er også überfed. Til alt der skal blendes i småstykker. Kerner, nødder, grøntsager, frugter, sten (!?) og den slags.

Min anden blender er fabelagtig og absolut uundværlig, når der skal snittes grønsager. Lad mig præsentere: Den magiske MagiMix’er:

Det også denne sejtrækker af en maskine, jeg bruger, når jeg skal blende tørrede frugter til sukkerfrie kager eller konfektkugler. Min er fra Magasin. Men du kan vist også købe den samme sted som Vitamix’eren.

Den sidste har jeg lige købt i dag. På tilbud i Bilka. Min gamle brændte sammen (en anden historie, der faktisk netop handler om at gå ned på udstyret, men det skal jeg ikke trætte med her) – og nu har jeg endelig, endelig taget mig sammen til at anskaffe en ny. For denne billige stavblender er et must, når der skal pureres babymos, laves pesto eller blendes en suppe i en håndevending. Her er den:

Havde jeg ikke været på de usle, usle barselsdagpenge, ville jeg helt sikkert have stukket en Bamix i indkøbskurven. Men mindre kan helt klart gøre det, når resten af maskinparken fungerer og pengepungen er slatten.

Tagged with →  

Skriv et svar