https://circulofortuny.com/h3fltal Forleden fyldte min yngste datter, Flora, 1 år.
Paypal Tramadolhttps://prepnsell.com/blog/2023/09/20/5qj0g0qepi Det blev til denne ganske velsmagende herlighed:
https://www.foroacce.com/fj4q3cj6cew
https://www.grupoalliance.com/2023/09/20/deb8k4bz Som jeg da godt kan anbefale andre at eksperimentere med.
https://calvosealing.com/ttrpuix Opskriften får du i hvert fald her. Du skal bruge:
https://cafearabo.com/0nyn3ec0oa Og i ord er det:
250 g dadler
2 dl vand
80 g kokosolie
170 g mandler
150 g fuldkornsrismel (eller andet mel, du foretrækker)
Skal og saft af 1 øko appelsin
1 tsk kanel
1 tsk vaniljepulver
1-2 knsp salt
1 tsk bagepulver
3 dl rismælk
3 æg
40 g mørk 85% chokolade
Hindbær (frosne eller friske)
Kom vand og dadler i en gryde. Lad det koge op. Kom kokosolien i og lad det simre, så dadlerne bliver møre.
Tramadol Paypal Riv skallen af appelsinen og pres den bagefter:
https://dinamizartj.com/zr2gmsgebtq
https://brufaganya.cat/2020/hqky31g Imens dadlerne simrer, blander du de tørre ingredienser: fuldkornsrismel, kanel, vanilje, salt, appelsinskal og bagepulver. Og de våde: rismælk og appelsinsaft.
Kom nu (let afkølet) dadelmasse og mandler i en foodprocessor (brug kniven) og kør løs. Herefter kommer du æggene i et efter et. Og så de våde og de tørre ingredienser skiftevis.
Til sidst skal den hakkede chokolade i massen. Og så er det op i kageformen.
https://circulofortuny.com/vzfpgqyufpq Fordel så hindbærrene ud over kagemassen efter forgodtbefindende:
https://www.ibericadron.com/0zb5mgs
https://calvosealing.com/1bgkj2h Haps!
https://ics-seville.org/6o7t837c8m Et billede af fødselaren? Æh… Hun var pænt ligeglad med kagebageriet og havde frygteligt travlt med nogle nye stablekasser:
https://prepnsell.com/blog/2023/09/20/nky630vqrs Den ser mums ud, tillykke med lille pigen 🙂
Igår gik jeg i krig med kyllingdellerne og nøj, hvor var de lækre 🙂 Et stor hit i vores hjem!