Jeg lider af sceneskræk.

Sådan har det ikke altid været. I hvert fald spillede jeg hovedrollen i skolekomedien engang – og fandt det vist ganske fornøjeligt.

Det må være kommet med alderen.

Således har det taget mig godt halvandet år at komme fra tanke til handling, hvad angår denne blog. Hele tiden har det kriblet i mine fingre for at skrive om det, der interesserer mig allermest; sundhed, mad, børn og yoga. Og jeg har været ved at svømme over af gode ideer til, hvordan du, kære læser, kan gøre det let, sjov og ureligiøst at leve sundt.

Men sideløbende med min skrivekløe har jeg haft rigtig, rigtig mange gode undskyldninger for ikke at sætte røven i stikkontakten og gøre noget ved det.

For noget der ligner 2 måneder siden besluttede jeg mig for, at nu, NU skulle det være. Og så druknede jeg igen i gode (dårlige) undskyldninger.

”Kom så i gang!” sagde en god veninde så forleden. Heldigvis. Ellers havde jeg sikkert siddet og skrevet tekster i al hemmelighed et par måneder endnu (du kan i øvrigt se et par af dem her nedenfor).

Så her er jeg. Dette er mit første officielle indlæg. Jeg hedder Nanna Ewald Stigel. Jeg er ernæringsterapeut, mor til 2 tøser, vild med mad, yoga, løbeture, min økoprins og en hel masse andet.

Oprindeligt er jeg uddannet Cand. Mag. i Medievidenskab og havde for så vidt gang i en glimrende karriere. Men der skulle andre boller på karrieresuppen. Jeg brænder nemlig for ernæring og sundhed. Måske fordi jeg selv har prøvet at spise mig syg og sidenhen spise mig rask igen. Min egen oplevelse af hvor stærk indflydelse kosten har på helbred, energiniveau og humør, blev i hvert fald startskuddet til et karriereskifte for mig.

Og i dag er jeg så ernæringsterapeut med speciale i kost til kvinder med børn i tankerne, i maven og/eller på armene.

Og så elsker jeg at skrive. Især om god mad. Indtil videre er det blandt andet blevet til spøgelsesskriveri på 2 bøger: Boost din vitalitet og Genialt Køkken.

Men nu skal spøgelset ud af skabet. Så slut med dårlige undskyldninger. F**K it. Her er jeg. Det her er min blog. Velkommen til.

Tagged with →  

Skriv et svar