Jeg har længe haft en selvforståelse af, at jeg fungerer bedst alene.

Jeg har sågar længe haft et billede med et Benny Andersen citat hængende på min væg, hvor der står: “… der er ikke spor i vejen jeg er egentlig bedst, når jeg er helt alene.”

Og jeg kan VIRKELIG godt lide at være alene .

Men … hvis jeg skal være helt ærlig, så ved jeg også, at når jeg skal flytte mig ud af min comford-zone og fx ændre på mine allermest indgroede vaner og mønstre (jeg nævner i flæng kostvaner, motions eller meditationsvaner, mønstre i mit indre liv, vaner i forhold til hvordan jeg arbejder … you name it), så er det trygt at være alene, men nogle gange også for trygt. Dér hvor der begynder at ske noget for mig og hvor jeg for alvor tager syvmileskridt, er når jeg committer til en gruppe, går gennem processen i samspil med andre mennesker og nyder godt at den opbakning og støtte en gruppe kan tilbyde.

Den erfaring har jeg fået lyst til at implementere i min virksomhed.

Jeg har rigtig mange 1:1-konsultationer. Og jeg elsker virkelig 1:1-kontakten og ikke mindst muligheden for at skræddersy programmer til den enkelte. Men jeg har også længe haft en drøm om at skrue længere gruppebaseredeforløb sammen (uden at misse de skræddersyede programmer, der ligger i 1:1-konsultationerne).

Og forleden faldt brikkerne på plads. Det er til dig, der gerne vil være gravid.

Jeg kalder det FertilityCircle. Og du kan læse meget mere om det her.

fertilitycircle2

Hvad er din erfaring: Flytter du dig mest, når du er i en gruppe eller er på egen hånd?

 

 

 

 

Skriv et svar