et æble“Efter en måned (efter første konsultation) var mine mørke rander under øjnene forsvundet, jeg følte mig mindre slidt og træt, min hjertebanken var fuldkommen stoppet (!), jeg havde færre menstruationssmerter og minus oppustethed.

Jeg har siden set Nanna to gange og nærmest sagt farvel til mine stress- og angst symptomer, PMS’en er stort set væk, jeg føler mig vågen og glad igen, min fordøjelse er stabiliseret, og jeg er lige så langsomt begyndt at tabe mig.” 

Sådan skriver en af mine klienter herinde.

Hun gik til ernæringsterapi, fordi hun altid var træt, følte sig oppustet og slidt. Desuden havde hun svært ved at holde humøret oppe og havde konstant hjertebanken, uro, stress, angst og søvnproblemer. I tillæg havde hun problemer med svamp, PMS og blev ofte syg.

Du kan læse mere om hendes erfaringer her, hvor jeg har samlet et par klientcases til dig, der gerne vil vide lidt mere om, hvad ernæringsterapi egentlig er og kan.

Jeg møder nemlig rigtig mange mennesker på min vej, der møder mig med et stort spørgsmålstegn, når jeg siger, at jeg er ernæringsterapeut. Så jeg har sat mig for at forklare det på en nede-på-jorden-måde med en stribe referencer.

Men du kan også få den mere langhårede forklaring her.

Eller klar besked på 5 skarpe spørgsmål her.

 

Og … nåe, ja:

Så kan du selvfølgelig læse om, hvad en 1:1 konsultation i ernæringsterapi går ud på og bestille tid lige her. 

 

 

 

 

 

Skriv et svar