I går læste jeg, at man ikke længere må amme i Illums café.
Halleluja for nypuritanismen.
Og hurra for at der er er andre caféer i byen, der er knap så børne- og brystforskrækkede.
En af dem hedder Madmanifesten og ligger et par metrostop fra føromtalte stormagasin. Nemlig på Amager.
Jeg kom ved et tilfælde forbi for snart et par uger siden. Og havde sådan set besluttet at vente med en egentlig omtale/anmeldelse her på bloggen, førend jeg faktisk har smagt på deres mad.
Men jeg har da smagt på deres kaffe – og på deres vibes. Og der er tale om særdeles gode vibes på dette fine Amager-hang-out. Især hvis man har børn.
Jeg nævner i flæng: puslebord, bleer (hvis man selv har glemt), babymos, helt i orden børnemenu, legerum, øko og ok brikjuice, dimser ungerne kan tegne på:

Børnetoilet:
Og håndvask:

Helt i orden koncept! Synes både Dagmar og jeg. Især Dagmar, der fik en af deres i øvrigt udsøgte boller med top-kvali økonutella.
Madmanifesten har naturligvis vundet Børn i Byen prisenfor byens bedste børnevenlige spisested. Absolut velfortjent, synes jeg nok.Og min sympati for denne amagerperle vil ingen ende tage, for se lige hvad de skriver på deres hjemmeside:Tag passende hensyn til de andre spisende gæster, når det kommer til lyd og leg. Hold jeres små omkring jeres bord eller i legerummet, særligt om aftenen. Og bring de allermest overtrætte hjem i tide – vi pakker altid gerne din mad, hvis dit barn bliver udmattet før tid.

Gotta love that!

Men hvad går du, kære læser, når du skal ud med ungerne? Eller lave amme-stop med barnevognen? Hvor går du hen? Hvad kan du anbefale? Jyderne må også meget gerne byde ind!

Ps. Madmanifestens menukort så i øvrigt uovertruffent godt ud og der skal ikke gå lang tid, førend jeg skal teste det!

Tagged with →  

Skriv et svar