Nogle aflysninger er bare bedre end andre:

 

”Hej Nanna, 

Jeg har en tid hos dig om to uger, men jeg tror, at jeg gerne vil aflyse den. Siden jeg var hos dig sidst, er det simpelthen gået så godt: Ingen maveproblemer, meget regelmæssig menstruation (efter stop med p-ring) og kun lidt uren hud. 

Jeg ved slet ikke, hvad vi skulle snakke om næste gang!

Jeg er meget glad for den øgede bevidsthed omkring min mad og dens påvirkning af min krop, som du har givet mig. Jeg føler virkelig, at mit fordøjelsessystem – og derfor hele mig – har det meget bedre nu. Tusind tak for hjælpen!” 

 

Og her fra en anden klient:

 

“Jeg skriver fordi jeg gerne vil aflyse vores aftale d. XX. Jeg ser nemlig ingen grund til at fortsætte med konsultationerne, fordi tra tra tra: jeg har fået min menstruation!!!! Jeg fik aldrig ringet til homøopaten eller zoneterapeuten, til gengæld gav jeg det lige lidt længere tid og har spist som vi har snakket om. Og pludselig så var den der. Så jeg vil bare sige tusind tusind milliarder gange tak for hjælpen, for du har været en stor hjælp, og hvis jeg får problemer igen, vil jeg ikke tøve med at tage kontakt eller anbefale dig til andre.” 

 

Bliver jeg rig af det? Nej. Bliver jeg lykkelig af det? JA! Det er lige præcis mails som disse, der gør at jeg bare elsker mit fag og mit arbejde.

Jeg har i øvrigt samlet flere cases herinde. Læs løs (hvis du har lyst).

Og skulle du nu sidde med en jantelov i lommen og tænke: Ja, ja, men det er sgu da ikke alle, der bliver raske af at ændre på deres kost, så har du (sikkert) fuldstændigt ret. Lad mig formulere det lidt anderledes: Der er ikke mange dårligdomme, der kan fikses UDEN vi kigger på de funktionelle ubalancer, der ligger bag OG tager maden i betragtning. Og her må jeg igen og igen bøje mig i støvet for principperne bag og resultaterne for ernæringsterapi og functional medicine.

 

One Response to To af de gode aflysninger

  1. […] Du kan læse mere om det HER. […]

Skriv et svar