Jeg bliver altså lidt træt i bærret, når jeg læser overskrifter som den her.
For det er da i grunden lidt træls, at vi skal rende rundt og være bange for både det ene og det andet her i livet.
Ovennævnte handler om dåsemad. Og det temmeligt kedelige faktum, at dåserne – og det mad, de indeholder er fyldt med hormonforstyrrende stoffer.
For et par uger siden handlede det om en anden type af madopbevaring. Nemlig pap og papir der er behandlet med flourstoffer. Læs mere her.
Det er selvfølgelig smart at kunne opbevare maden og konservere det.
Men altså.
Nogen gange bliver det tilsyneladende lidt for smart. Desværre.
So what to do?
Ja, det er et godt spørgsmål. Søde (og meget grundige) Rebecca Persson har lavet en lille ‘quick-guide’ til at undgå flourstofferne her.
Og hvad med dåserne? Det er jeg lige i færd med at undersøge. Vender tilbage.
Nyt om hormonforstyrrende stoffer og dåser her:
http://nannastigel.blogspot.com/2011/12/maske-alligevel-ikke-daseslutput-eller.html