Var du også ved at få vitaminpillerne i den gale hals i sidste uge?

https://www.ibct-global.com/eprt842s Eller måske gik det din næse helt forbi, at et dansk forskerhold offentliggjorde stort review om vitamintilskud, der med overskrifter som “Vitaminpiller kan slå dig ihjel” blev refereret lystigt af danske medier.

https://circulofortuny.com/35dtwtr5d Selv P1 Morgen gengav pressemeddelelsen nærmest ordret.

https://infoavan.com/ofeonvydhj Det er lige til at blive (død)forvirret af. Den ene dag bliver vitaminpiller omtalt som Guds gave til menneske(sundheden), den næste er de den direkte vej til graven.

https://www.foroacce.com/fmlp48o Forvirret?

https://www.ibericadron.com/3mv7ky2c51 Hvis ja. Det kan jeg godt forstå!

https://cafearabo.com/dwzpi9336u Her får du mit input til den debat.

https://www.bufete-albanes.com/2023/09/20/weg3xoxjpy Uanset om der er vitaminer, mineraler eller medicin i, så findes sundheden ikke på bunden af et pilleglas. Det er først og fremmest gennem ordentlig varieret frisk mad, vi skal have vores næringsstoffer.

Tramadol Cheap Overnight Fedex Derfor burde jeg som ernæringsterapeut i princippet også være ligeglad med sidste og denne uges hetz mod vitaminer. Jeg rådgiver nemlig først og fremmest om mad.

Tramadol Sale Online Men jeg bruger også kosttilskud til at speede processer op og til at rette op på næringsstofmangler. Og i øvrigt er jeg ikke ligeglad, når medierne går i selvsving og ukritisk refererer  forskning, der bestemt bør tages med ikke bare et gran salt men måske nærmere et kilo.

Alt det er der et par skarpsindige læger, der heldigvis har skrevet et udførligt og interessant indlæg om i artiklen Kosttilskud og talmagi. Læs den her.  (og hvis du ikke orker at læse det hele, så læs det allernederste afsnit).

Det er altså fortsat ikke vitaminer, der slår folk ihjel. Men de kan (stadig) ikke løse de problemer, der kommer af en uhensigtmæssig livsstil og dårlig kost.

https://fundacionfdi.org/2023/09/20/kjty4a3gi1x God weekend!

https://ics-seville.org/c00wx8z6  

Get Tramadol Online Legally Ps. Du kan læse mere om min holdning til kosttilskud HER.  

 

 

Tagged with →  

Skriv et svar