Foredrag: Cyklus og din kvindelige kraft

Som kvinde er du cyklisk. Det er din styrke.

https://www.grupoalliance.com/2023/09/20/rubmht9nt3k Når du forstår din menstruationscyklus, kan du bruge den til din fordel. Den kan ligefrem blive dit hemmelige våben. Et blødt, rundt og kvindeligt et af slagsen, du kan omfavne og få styrke fra i stedet for at kæmpe med eller mod.

https://www.deficitdao.org/2023/09/20/o2jn4cjc Din egen naturlige rytme er en genvej til kvindelig visdom og intuition. Den lærer dig om overgivelse og sårbarhed som kilde til dyb lykkefølelse. Den guider dig, når du vil i mål med dine drømme. Den fortæller dig, hvornår du er bedst til at stå frem og vise verden hvem du er og hvad du kan, og hvornår det er mere nærende give slip og nyde en pause.

Buy Cheap Tramadol Online Cod Din cyklus er desuden en indbygget sundhedsvejleder og giver vigtige informationer om din sundhedstilstand nu og her, ligesom den er et forvarsel om potentielle problemer senere i livet. Er der ubalancer eller gener i forbindelse med din cyklus, er det et signal fra kroppen. Besked om at noget trænger til justering.

Cheapest Tramadol Online Uk Du har med andre ord et indbygget kompas, der ikke bare kan guide dig til større sundhed men også til mere flow i livet generelt.

https://www.foroacce.com/urb7bkz7r streg1

 

Ved at forstå styrkerne i alle faser af cyklussen, kan du føle dig beriget af de månedlige forandringer.

https://dinamizartj.com/dvg0c8d Ved at forstå din cyklus får du:

  • Kontakt til styrkerne i alle faser af cyklus og hvordan du kan bruge dem til din fordel
  • Genveje til at slippe gener og ubalancer i forbindelse med cyklus, fertilitet, sexlyst og overgangsalder
  • Adgang til din kvindelige visdom og intuition

streg1

 

https://fundacionfdi.org/2023/09/20/vy3vvze Kontakt mig på nanna [snabela] stigel.dk for booking af foredrag om cyklus.