Dit hemmelige våben
Guide til din kvindelige cyklus

Forstå din cyklus.
Den enkle vej til et nærende liv.

Dit hemmelige våben er en guide til din kvindelige psyke og forbinder dig med din krops biologiske visdom. Det er en enkel vej til et nærende liv, hvor du lytter til din indre stemme og når dine mål på en nydelsesfuld måde.

Mange kvinder oplever problemer i deres menstruationscyklus – måske i form af smerter, humørsvingninger eller problemer med huden – og ser deres cyklus som en hæmsko eller et nødvendigt onde.

Men din cyklus er faktisk en iboende guide til et liv i balance og en sundhed, du hverken kan spise eller træne dig til. Lytter du til dens signaler, får du mere nydelse, lethed, ro og et kærlighedsfyldt forhold til din krop. Din cyklus viser dig også, hvornår du er særligt kreativ, handlekraftig og intuitiv. Ligesom de iboende gearskift er et lavpraktisk værktøj til at håndtere stress.

streg1

 

Dit hemmelige våben giver dig:

  • Indsigt i din krops rytme, og hvordan du bruger den til din fordel
  • Værktøjer til en sund cyklus og krop
  • Adgang til feminin visdom og styrke
  • Energi til at gøre det, du drømmer om
  • Hjælp til at slippe gener op til og under menstruationen
  • Øvelser og madopskrifter, der støtter dig i alle faser af din cyklus

Når du forstår din menstruationscyklus, kan du bruge den til din fordel. Den kan endda blive dit hemmelige våben. Et blødt, rundt og kvindeligt et af slagsen, du kan omfavne og få styrke fra i stedet for at kæmpe med.

streg1

 

Om forfatterne

Nanna Ewald Stigel er cand.mag., psykoterapeut og ernæringsterapeut med speciale i hormonelle ubalancer og fertilitet.

Laila Tórsheim er cand.mag i psykologi samt yogalærer med speciale i yoga for kvinder.

Begge er cyklusvejledere.

Bogen kan købes i boghandlere både fysisk og online.

streg1

 

Produktdetaljer

Sprog: Dansk
ISBN: 978-87-970716-0-1
Sideantal: 265
Forlag: Womens Power Press
Format: Hardcover
Udgivet: 30-08-18
Udgave: 3.

Printet på Svanemærket papir

streg1

 

Forfatterne fortæller

“Vi lever i en tidsalder med et enormt fokus på (kvinde)kroppen. Ofte er det kvindekroppens ydre, der får spalteplads og rammer de glitrede forsider. Vi læser og hører om, hvordan vi kan trimme og tæmme former, kilo, hud og hår, men ikke meget om, hvordan vi kan gå på opdagelse i vores indre univers.

I mængden af ord og billeder fra sundheds- og selvhjælpsindustrien er der heller ikke noget, der tager højde for eller nævner det simple faktum, at kvinder ikke er de samme hele måneden. At vores krop og psyke næres af forskellige ting på forskellige tidspunkter af måneden. Og at det er ok. Faktisk er det en styrke. 

Kvinder der læser denne bog, vil muligvis opleve, at de allerede genkender det, vi beskriver. At der på en måde ikke er noget nyt ved det. Det været vores egen oplevelse, og det er den oplevelse, langt de fleste af de kvinder, vi har undervist, har haft. Den selvfølgelighed og genkendelighed er dog altid ledsaget af en undren: Hvorfor er der ikke nogen, der har fortalt mig det før?

Fordi vi mangler et sprog. Sproget er vigtigt. De ord, vi bruger eller ikke bruger, forplanter sig i vores opfattelse og handlen. Mangler vi ord for noget, vi oplever, er det sværere at anerkende oplevelsen. Er de ord, vi bruger, negativt ladede, smitter det af på vores holdning til det, vi oplever. Med Dit hemmelige våben skaber vi et sprog for kvinders iboende cykliske svingninger, der rækker ud over det rent biologiske. Et sprog, der kan give kvinder en positiv naturlighed omkring deres cyklus. Et sprog, hvor din cyklus rejser sig fra skammekrogen og – ja ligefrem – bliver kvinders hemmelige våben.” 

Nanna Ewald Stigel & Laila Tórsheim