Cyklus

Jeg har nørdet i den kvindelige cyklus i mere end 19 år. Faktisk var det problemer med min egen cyklus, der satte mig på sporet af det arbejde, jeg laver i dag.

Den kvindelige cyklus leverer vigtig information om din sundhedsmæssige tilstand og er karakteriseret som kvinders 5. vitale sundhedsparameter af American College of Obstetricians & Gynocologist. Det betyder at gener eller ubalancer i cyklus ikke bare er irriterende nu og her. De kan også være et forvarsel om øget risiko for mere alvorlige livsstilssygdomme senere i livet.

Og cyklussen rummer mere. For der er også den psykologiske side af sagen. Cyklussen er en fabelagtig vejviser til at skabe kontakt til din egen indre rytme, til at rumme alle dine nuancer og til at integrere livets uundgåelige foranderlighed.

Her er lidt om, hvad jeg tilbyder indenfor mit speciale om Cyklus.

streg1

 

BOGEN

I 2018 udgav jeg bogen ‘Dit Hemmelige våben – Guide til din kvindelige cyklus’ sammen med Laila Tórsheim. Vores ønske var at skrive en ny historie om menstruationscyklus. En historie uden tavshed og fordømmelse. En historie, hvor det cykliske værdsættes og anerkendes som kvinders vej til sundhed, indre styrke og et nærende liv. Den nye historie er virkeligheden i dag. Indre årstider og cyklusforståelse er blevet en integreret del af mange danske kvinders sprog og selvforståelse.

Læs mere om bogen her.  

streg1

 

FORLØB FOR DIG MED ROD I CYKLUS

I mere end 10 år har arbejdet med hormonelle ubalancer og problemer relateret til cyklus i min ernæringsterapeutiske praksis.

Læs mere om forløb her.

streg1

 

CYKLUSVEJLEDNING /CYKLUSFORDYBELSE 

Cyklussens iboende faser kan være en vej til at forstå dig selv både fysisk, psykisk og spirituelt. Vi bruger kvaliteten af cyklussens faser til at undersøge, hvad der rør sig i dig.

Det er 1:1 sessioner [Tekst er under udarbejdelse, kontakt mig, hvis du vil høre mere]

streg1

 

FOREDRAG & UNDERVISNING

Jeg har undervist i cyklus på videreuddannelse for ernæringsterapeuter, på onlineforløb for mere end 400 kvinder og til fysiske foredrag.

I efteråret underviser jeg på FOF om cyklus. Læs med her.

Jeg kan også bookes til andre foredrag og til undervisning om cyklus på nanna [snabela] stigel.dk