https://www.ibericadron.com/swcu8mk I fredags fødte en af mine gode veninder en pige.

https://cafearabo.com/9l411vur9mh

https://www.ibct-global.com/wwlgh8n Jeg var så heldig at få lov at være med til begivenheden. Absolut fantastisk smukt, roligt og ukompliceret.

https://www.deficitdao.org/2023/09/20/v9fa9iawk1

https://ics-seville.org/r2u3me94u Men det er sådan set ikke dét, dette indlæg skal handle om.

https://www.ibericadron.com/jwn4yx5q9x3

https://www.deficitdao.org/2023/09/20/e86hez3p Næ. Det skal handle om mad. Naturligvis.

Altså til nybagte forældre.

https://www.grupoalliance.com/2023/09/20/eeadrj7mc6a

https://brufaganya.cat/2020/mc8xc4xu Jeg har nemlig benyttet lejligheden til på det groveste at kopiere dette koncept.

Tramadol Online United States Og jeg vil på det varmeste anbefale dig at gøre det samme, hvis en af dine gode veninder render rundt med mave på.

I al sin enkelhed går det ud på, at få nallerne i mailadresser på en stribe af hendes gode venner og veninder og sende en mail ud til dem. Den kunne lyde i stil med:

https://prepnsell.com/blog/2023/09/20/ph744wpjo “Kære venner af X og Y

Om lidt får vores kære venner et barn (mere). Skal vi ikke gøre noget rart for dem?

Jeg har tidligere været med i en usædvanligt fin barselsmadsordning for en anden veninde. Og jeg synes ganske enkelt vi skal kopiere den!

https://www.foroacce.com/yfim7m8mhco Vil du være med?

https://cafearabo.com/589jr0ak0x Det fungerer således:

https://www.bufete-albanes.com/2023/09/20/7fzeyev Man melder sig til at lave et måltid varm aftensmad til de nybagte forældre én af de første 14 dage (eller mere – afhængigt af hvor mange, der vil være med) efter X har født. Man afleverer maden hos dem senest kl 18, får lov til at se baby, og så går man igen. Man kommer altså ikke til middag eller skal hænge ud i timer. Det er ren og skær cateringordning.

https://infoavan.com/sr5bysvpj0g Til gengæld må man lave det helt skrabet med spaghetti og ketchup, hvis man vil, eller man kan lave en treretters med forret, hovedret, dessert, blomster eller hvad man nu kan finde på. Hvis vi kan få det til at fungere, kan X og Y slippe for at lave aftensmad i de første 10-14 dage (og måske mere), hvilket skulle være ganske fantastisk.

https://ics-seville.org/a6233spz0i Skriv en mail til mig, hvis du er klar, så prøver jeg at koordinere 🙂 Du må også godt lige skrive dit tlf nummer, just in case.”

https://www.foroacce.com/uu9q43dc Det logistiske kan så koordineres via en Doodle når barnet er født.

https://dinamizartj.com/fzgjf6tfqh3 Madstafetten til nybagte mødre er hermed givet videre. Copy/paste endelig konceptet.

https://calvosealing.com/75wf77q Men måske skal du overveje at ændre det der med spaghetti med ketchup i teksten. Jeg fik i hvert fald en undrende svarmail fra en af venindens veninder “om jeg virkelig mente det kunne betragtes som et nærende måltid”. Jeg som jo er ERNÆRINGSterapeut?

https://fundacionfdi.org/2023/09/20/m7zpbpjf Æh… nej. Det mener jeg selvfølgelig ikke…

Jeg havde bare tyvstjålet teksten. Gør endelig det samme!

Tagged with →  

2 Responses to Copy/Paste hvis du har en højgravid veninde #2

  1. Jane siger:

    https://brufaganya.cat/2020/ddrzymn7ey Genialt! Jeg husker tydeligt glæden de få gange jeg oplevede, at nogle kom med aftensmad og gik igen, da jeg var nybagt tvillingemor. Det koncept skal klart kopieres! Tak for inspiration 🙂

  2. Nanna Ewald Stigel siger:

    Ja, hurra for mad på barselssengen! Kopier endelig løs og send videre i dit netværk, så vi kan værne lidt om de første følsomme barseldage 🙂

Skriv et svar

https://www.ibct-global.com/gvzpgq4wq Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.