Fordøjelse

https://www.estaciondelcoleccionista.com/bgesqgd Har du irritabel tyktarm, collitis ulcerosa, chrons eller døjer du jævnligt med forstoppelse, sure opstød, diarre, smerter eller luft i maven?

https://www.mmjreporter.com/8y9m9fxt6-43749 Ved hjælp af principperne fra Functional Medicine og ernæringsterapien hjælper jeg dig til at få ro i maven.

https://fladefenders.org/wqc3ak45igu

Som ernæringsterapeut forholder jeg mig selvfølgelig til en eventuel diagnose, men jeg forholder mig i endnu større grad til de bagvedliggende årsager til dine symptomer:

https://dna-awakening.org/tj349c6g7
  • Måske spiser du noget du ikke tåler
  • Måske er der noget du mangler fx gode bakterier, fibre, vitaminer, mineraler, enzymer, galde eller mavesyre
  • Måske er der noget, der er for meget af fx ubudne gæste som (svampe, parasitter eller patogene bakterier), spændinger eller stress

https://larrylivermore.com/?p=p9inbgjsaax I min tilgang til genoprettelse af fordøjelsesproblemer arbejder jeg ud fra 5R-modelen. 5R-modellen er udviklet af Institute of Functional Medicine og er – kort fortalt – en systematisk tilgang til genoprettelse af tarmens mikrobiota (eller på dansk: fordøjelsen).

https://www.fesn.org/?gyt=yox6leikxq4

Hvis du har svære fordøjelsesgener, og de ikke umiddelbart lader sig genoprette, plejer jeg at anbefale et udvidet afføringsanalyse (CSAPx2 eller GIfx).

Can I Buy Ambien Online

Fordøjelsen er i øvrigt et af de første steder, jeg adresserer ernæringsterapeutisk næsten uanset hvilke ubalancer der er på spil.

Kuk i fordøjelsen laver nemlig kuk alle mulige andre steder i kroppen.

Purchase Zolpidem Online

https://drurymirror.org/2023/10/19/4hfnzcbvz Dels fordi fordøjelsen og optagelsen i tarmen har betydning for, om du får de næringsstoffer, du har brug for. Dels fordi bakteriefloraen i tarmen påvirker en lang række andre faktorer, som måske er mindre oplagte fx vores evne til at tage på, vores immunforsvar, humør, hormoner, afgiftningsevne, blodsukker osv.

https://haveaircustoms.com/1ibjbr0d

http://diversity411.com/uncategorized/cqu2gqro Og som både et gammelt ordsprog OG den nyeste forskning viser: ”al sundhed starter i fordøjelsen”.