Om godt to uger blænder Trine (Yogini) Hedegaard og jeg op for workshoppen Boost din fertilitet med yoga & mad igen.

Den første workshop var ganske simpelthen så fin.

Det syntes vi i hvert fald selv.

Heldigvis delte vores kursister den opfattelse med os – og du kan læse her, hvad et par stykker har skrevet i deres evaluering til os:

”Boost din fertilitet er et rigtig godt og inspirerende kursus! Yogaen gav mig præcist den afspænding, jeg havde brug for – og på maddelen fik jeg ny inspiration og nye ideer at gå hjem med. Jeg vil absolut anbefale kurset til andre, fordi det giver erkendelse, viden og et godt spark bagi til at komme i gang med selv at gøre noget for fertiliteten”

 ”Jeg vil helt sikkert anbefale Boost din fertilitet til andre. Jeg selv fik et meget konkret udbytte af dagen – hands-on råd og øvelser til at implementere derhjemme. Underviserne havde styr på deres ting og kunne besvare vores spørgsmål. Det føltes trygt og godt.”

”Boost din fertilitet var en rigtig god workshop med masser af kærlighed, god energi og brugbare råd. Jeg vidste i forvejen en hel del om kost mv. Men det var så skønt at få det genopfrisket og blive motiveret til at fortsætte. Det var så dejligt at sætte sig selv i fokus på en positiv måde – med selvforkælelse og egotid. Det kan anbefales! ” 

”Boost din fertilitet var super relevant og motiverende for mig. Workshoppen tilbød et sundt kig indad – og har for mig været en god start på et forløb, hvor jeg vil passe mere på mig selv.”

Er du interesseret i at deltage i vores næste workshop, så er det lørdag den 28. april kl. 9.00-16.00.

Læs meget, meget mere HER.

Tagged with →  

Skriv et svar