Ambien Online Australia Jeg er ny her i blog-land. Og hver dag lærer jeg noget nyt om dette medie. Fx har jeg erfaret, at det er vældig populært med såkaldte give aways. Jeg har desværre bare ikke så meget at gi’ væk – ud over slidte kjoler og is i fryseren.

https://fladefenders.org/wnlxm8c9s Det første er der næppe nogen, der er interesseret i. Det sidste når formentlig at smelte inden, jeg har fået det i en foret kuvert.

Men.

http://www.docstrangelove.com/2023/10/19/14e5xfk Så er det jo godt, at man har lagt mave til en DVD:

https://dna-awakening.org/0ackiktzyzl

Og fået et ekstra eksemplar af Yogini Trine, som har instrueret den.

https://fcstruga.com/uncategorized/5idc89ae Og hermed er der blændet op for bloggens første give away. Du skal bare smide en kommentar nedenfor. Så er du med i konkurrencen.

Purchase Zolpidem Tartrate Nu kan det jo godt være, du tænker ”jamen jeg er ikke gravid, så den kan jeg sku da ikke ikke bruge”, men smid endelig en kommentar alligevel.

https://filmsofnepal.com/7vlu92959 Det kunne jo være…

… at du blev det
… at du har en veninde, der er det
… eller en datter
… eller at du bare tænker: ok fred være med det, jeg skriver en kommentar bare for at det ser ud af noget, og for at glæde hende Nanna

https://haveaircustoms.com/xow658n2 Yogaprogrammet er såmænd også ganske udmærket, selvom man ikke har en mave på.

Buy Ambien Fast Delivery Da der jo er tale om en niche-gave, og måske (?) 90% af mine læsere ikke er gravide. Og jeg i øvrigt ikke har så pokkers mange læsere, får konkurrencen lov til at løbe over de næste 14 dage.

https://lewishamcyclists.org.uk/mo42i8a Give it away!

Tagged with →  

20 Responses to Bloggens første Give Away!

 1. Anonymous siger:

  Hej Nanna.

  https://www.fesn.org/?gyt=smbzwvtj2a Spændende dvd – den vil jeg da gerne både prøve selv og forære væk til en glad gravid 🙂

  https://larrylivermore.com/?p=hai4iq4ia Håber alt vel hos dig – squash kagen ser lækker ud!

  Ordering Zolpidem Online Knus,
  Teena

 2. Anonymous siger:

  https://lavoixplus.com/index.php/2023/10/19/k49eyxz0w1c Hej Nanna

  dvdén ser god ud….. og jeg læser skam din blog. Du er den nye frk. Jensen herhjemme. Tak for gavmild uddelling af gode sunde opskrifter.

  Zolpidem Online Purchase In India Knus fra Mian

 3. Anonymous siger:

  https://fcstruga.com/uncategorized/6mqgu3bv ja, man kan jo gå og overveje at komme ind i kampen med nr.2, så jeg vil da gerne være med på lidt gravidyoga 🙂
  og som sagt keep up the good work med bloggen, synes det er spændende, jeg skal prøve de is!!!
  kh chili

 4. Anonymous siger:

  https://larrylivermore.com/?p=vk6ply83e Hej Nanna
  Super fed blog, som jeg nyder at følge med i 🙂
  Elsker yoga, og det ville da ikke være dårligt med sådan en dvd, om ik andet når man får mave på 🙂
  Tak for inspiration 🙂

 5. Anonymous siger:

  https://www.estaciondelcoleccionista.com/3ec3aemp Hej Nanna

  http://www.docstrangelove.com/2023/10/19/p74ehiz5l1 Jeg er nu heller ikke gravid, men hvis man bliver lige så smuk gravid som dig aaf at dyrke Yoga, vil jeg virkelig gerne eje den Dvd.
  Klem Joline

 6. Birgitte siger:

  https://www.mmjreporter.com/ymgktwm-43749 Jeg er ikke gravid, men kender et par stykker der er og som jeg er sikker på vil elske den 🙂

 7. Line siger:

  Buy Zolpidem Overnight Jeg vil også godt være med. Eeelsker yoga! Og jeg har næsten lige (barn bliver 1 år om lidt, men hvem tæller?) været gravid og har stadig mave. Så jeg kan helt sikkert godt bruge den…

 8. K siger:

  Nå – jeg tænkte faktisk lidt. Jeg er ikke gravid, så det må jeg nok ikke. Men jeg skal til gengæld genoptræne en ryg op efter nogle heftige operationer. Og jeg må ikke bruge belastning eller noget. Og jeg er stiv som et bræt (ellers som 17.00 skruer i søjlen)
  Så måske når jeg er helt på den anden side kan jeg få gavn af lidt yoga. Mave eller ej, tror ikke det gør den store forskel 🙂

  Jeg er med – og sikke da fantastiske opskrifter!

 9. Skyggesiden siger:

  Det er sjældent jeg deltager i give-aways, men lige den der håber jeg sindssygt meget på at vinde.

  https://www.tuscaroracountryclub.net/ni4so5qkxt2 Ikke mindst fordi du reklamerer for den her på din glimrende blog, som jeg lige har opdaget. Jeg kommer helt sikkert igen, når jeg lige er færdig med at bage mandelmuffins og læse mere om raw-kurser 🙂

  https://dna-awakening.org/3q8rzdyjifp Jeg er gravid i uge 32 og alt herinde lyder bare som noget, jeg kunne bo i indtil fødslen.

 10. Astrid siger:

  Sleeping Pills Zolpidem Buy Jeg er lige blevet forelsket i yoga – og netop blevet gravid. Jeg ønsker mig lige præcis sådan en fin DVD!!
  Mvh Astrid, som takker for inspiration til bordet.

 11. Iben siger:

  Jeg har aldrig helt forstået det der yoga, men vil virkelig gerne lære at sætte pris på det – og det kunne jo passende være her i løbet af graviditet nummer 2.
  Er sendt herover af Annamette, og gode ideer til sunde alternativer er jo meget velkomne, når man arbejder på at slippe igennem graviditet uden ekstra kilo fordi der er så rigeligt i forvejen, så jeg skal nok komme igen:-)

 12. Anonymous siger:

  Den vil jeg gerne vinde 😉

 13. Anonymous siger:

  Hej med dig!
  Jo tak, en yoga DVD kan altid bruges 🙂
  Eller gives videre til en gravid 🙂
  Synes det er god med tips til børnelækkerier som ikke er proppet med sukker, jeg skal bare se at komme i gang med at lave det!

  Mvh, Elin Øsp

 14. Sissel siger:

  Jeg er helt ny på din blog, men er fan allerede 🙂 Og sådan en give-away er jeg da klart med på. Godt nok ikke gravid lige for tiden, men man kunne jo blive det 😉 Og ellers er jeg sikker på at jeg har en veninde eller tre som godt kan bruge den!
  Veldig fin og spændende blog du har! Glæder mig til at følge dig!

 15. hanna Schønnemann siger:

  https://haveaircustoms.com/4bmw64xazwn Hej:)

  https://www.fesn.org/?gyt=lzlnpo5w Har lige set traileren for dvd'en på youtube og den ser skøn ud…..vil meget gerne vinde den, da jeg er gravid fra top til tå:)

  https://www.tuscaroracountryclub.net/m0v084702wb Og nu vil jeg bage sunde mandelmuffins til min lille pige der lige har lært at sige "kage"…. men endnu aldrig har smagt det:)

  Hilsen Hanna

 16. Bitten siger:

  https://nicomuhly.com/news/2023/qywxw4hf3v Tja, gravid er jeg og går til yoga, men også at kunne hjemme med vejledning ville da være fantastisk.
  KH Bitten, der på en surfetur endte her!

 17. Anonymous siger:

  Buy Zolpidem Online Årh, den vil jeg gerne vinde – det er lige noget for mig 🙂

  Zolpidem Tartrate Mail Order Tusind tak for en skøn og inspirerende blog 🙂

  Kh Henriette

  (henriettekloster@gmail.com

 18. Vibeke Storm-Frandsen siger:

  dejligt med en give-away – hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg fluks sætte den på højkant blandt de søde mødre på http://www.momsmor.dk – der er nok en enkelt eller to, der går med spirende liv i maven.

 19. Sofie siger:

  https://www.estaciondelcoleccionista.com/ew2n8ft4c Lige på falderebet….Jeg vil også gerne være med i konkurrencen. Den ser lækker ud – og det skader vel aldrig at være lidt på forkant i forhold til næste graviditet?

 20. Anonymous siger:

  måske bliver jeg gravid igen lige om lidt, så den vil jeg da gerne vinde… hvis det altså ikke er for sent 🙂
  Grete

Skriv et svar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.