Måske læste du i går om hjemmeside-make-over, men jeg glemte lige at fortælle om en detalje:

Nemlig nannastigel.dk’s frugtbare lillesøster: www.blivgravid.dk.

Det er et univers for dig, der gerne vil være gravid.

Måske har du prøvet på at blive det igennem længere tid og kæmper med negative graviditetstests. Måske er du i fertilitetsbehandling og ønsker at optimere chancerne for at blive gravid. Måske har du kun lige besluttet dig for, at du gerne vil have et barn – og ønsker at forberede din krop bedst muligt til graviditet.

Uanset er du velkommen til at kigge forbi.

 

Den har været længe undervejs. Og at det skulle tage et par år at lave ovenstående hjemmeside færdig, havde jeg næppe forestillet mig.

Men livets koldbøtter og hverdagens intensitet satte sig på tværs. Og bedst som den stod færdig: frisk og flot, skulle jeg også lige et smut forbi en større selvransagelse, inden jeg  kunne finde ud af at gå online med den: “Må jeg godt kalde den Bliv Gravid? Eller er det at love for meget?”. 

Tanken med navnet var at adressere ønsket: at blive gravid, fremfor problemet: fertilitetsproblemer eller uønsket barnløshed. På den anden side, gør jeg jo ingen gravide, jeg støtter og vejleder klienter/kursister/læsere til at (gen)skabe balance i kroppen og (forhåbentlig) blive mere frugtbar (du kan i øvrigt blive klogere på mig og mit arbejde ved fx at læse med her.)

Men Bliv Gravid hedder den altså lige nu.

Så kan det være den skifter navn til naturligfertilitet eller noget andet mere neutralt hen ad vejen.

Men nu kunne jeg simpelthen ikke vente længere. Ud i verden måtte mit fertilitetsunivers.

Og jeg glæder mig til at opdatere på flere frugtbare nyheder.

Kig forbi. Hvis du har lyst altså.

Efter sommerferien (dvs. fra midten af august) kommer der brevkasse hver anden uge. Læs mere her.

 

Skriv et svar