omslag

★ Bliv gravid
– Sådan styrker du din fertilitet
af  Nanna Ewald Stigel

https://dinamizartj.com/sp9afhxdd Din krop er intelligent – også når det handler om at blive gravid. Er der ubalancer på spil, vil den helt naturligt skrue ned for frugtbarheden.

https://circulofortuny.com/vhugutu9cix

Tramadol Online Fast Shipping Det kan derfor være en god idé at forberede din krop til graviditet – gennem kost, livsstil, mindset og motion. Cirka tre måneder tager det at skabe gode, nærende vilkår for ”projekt baby”. Og som du også selv vil kunne nyde stor glæde af undervejs.

Best Place For Tramadol Online

https://www.ibct-global.com/92rmnp2h Det handler om at styrke fertiliteten – i dobbeltsengen, i køkkenet, og i hverdagen i al almindelighed. Det bliver både sjovt, nærende og lækkert!

Order Tramadol Fedex Overnight

https://www.grupoalliance.com/2023/09/20/ibeynhkk https://cafearabo.com/lyaq3v5i0o Bliv Gravid – Sådan styrker du din fertilitet gør det nemt og enkelt at komme i gang med velsmagende og frugtbare opskrifter samt et enkelt og nærende fertilitetsyogaprogram. Her er (næsten) ingen løftede pegefingre, men masser af velsmag, sundhed og plads til god samvittighed.

”Nanna Ewald Stigel giver dig i denne bog en hel række velovervejede råd og brugbare veje til, hvordan du selv kan tage styringen og de vise valg. Helt systematisk og overskueligt bliver du bevidst om din krop, maden, dine tanker, følelser, søvn, stressniveau – og alle de ting, vi ved, der influerer på fertiliteten. Og vitaliteten. Med Nannas bog i hånden kan du ikke kun forøge dine frugtbare chancer, men også meget nemt gå hen og blive både gladere, sundere, klogere og stærkere. Denne bog kan blive din første – og vigtigste – gave til dit kommende barn. ”
.
Anna Iben Nørgaard Hollensberg, Speciallæge i almen medicin (fra bogens forord)

https://www.ibct-global.com/tr1788jm0

https://www.bufete-albanes.com/2023/09/20/qh8mwxdzd https://www.deficitdao.org/2023/09/20/d8uzapk Om forfatteren:
Nanna Ewald Stigel, cand.mag. ernæringsterapeut (DET) med speciale i fertilitet og yogalærer. Har klienter, underviser og holder workshops.

https://prepnsell.com/blog/2023/09/20/uli9ovcz0wj Produktdetaljer:
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771590791
Sideantal: 230
Forlag: Peoples Press
Indbinding: Bog, hæftet
Udgivet: 25-08-2015
Udgave: 1
Originalsprog: Dansk
ISBN10: 877159079X

https://ics-seville.org/xwef9vqo
”Hendes kompetence og solide erfaring fra klinikken stråler ud over hver en side i bogen. ”bliv gravid” er ualmindelig velskrevet og sprogligt veloplagt. Man mærker tydeligt, at stoffet er gennemarbejdet og velredigeret. Ingen information er overflødig, og alligevel er bogen let at læse og fuld af oprigtig omsorg og entusiasme. Bemærk f.eks. lige de to røde streger i i’et i titlen på bogens forside!”

Tramadol 100Mg Buy Online

https://brufaganya.cat/2020/3zes3kl5um Rose Maimonide, Grøn Stue (læs hele anmeldelsen her) https://www.ibericadron.com/41g2zgwp71

https://brufaganya.cat/2020/ahj4wdwchtr
”Hurra for en milepæl i vores forståelse af barnløshed”
.
https://prepnsell.com/blog/2023/09/20/zfm2hwfc Tara Ravn, Jordemoder (læs hele anmeldelsen i Tidsskift for Jordemødre her (bladr til side 49) 

”Nanna Ewald Stigel er forfatter til denne skønne og brugbare bog “Bliv gravid”. Har du brug for konkret og solid viden om mekanismerne bag fertilitet og graviditet, til at vide mere om madens betydning for fertilitet og graviditet, om mulige årsager til, at du ikke er blevet gravid, om vitaminer og mineralers rolle for fertiliteten og meget meget mere, så er dette bogen for dig. Her er god hjælp at hente.

https://infoavan.com/bg2b8x1 Bogen er spækket med velunderbygget viden, som hånd i hånd med mangeårige erfaringer viser, at du via den rette kost og skræddersyede kosttilskud ikke blot kan styrke din fertilitet, men også kroppen og sundheden generelt. Der ligger ofte ubalancer, belastninger og for mange også mangel på vitaminer og mineraler til grund for infertilitet. Bogen Bliv gravid afdækker disse potentielle ubalancer og viser dig, hvordan du helt naturligt kan spise og leve dig tilbage i balance.

https://cafearabo.com/n5mbxd00h

Bliv gravid er velskrevet og rådene lette at følge.

https://www.bufete-albanes.com/2023/09/20/wb8dssrag6

Anette Harbech Olesen, Mad for livet (læs hele anmeldelsen her). https://ics-seville.org/4b2d8h4i

”Nanna Stigel har blik for hele spektret og i denne jungle, der kan tage modet fra enhver, rækker hun hånden ud og giver dig nogle redskaber til at forøge din frugtbarhed, ganske naturligt ved at arbejde med de ubalancer, der svækker evnen til at blive gravid. Fornuftigt nok nævnes det i bogen, at udredning ved gynækolog kan være første skridt når graviditet udebliver, men at du selv – diagnose eller ej – kan bidrage til forbedring er da helt vildt tilfredsstillende.

https://ics-seville.org/z7hd839k8 ‘Bliv gravid’ er spækket med gennemarbejdet viden om kvindekroppen og de faktorer der kan forstyrre og forrykke balancen væk fra sundhed og naturlige funktioner – og ligeledes hvordan vi kan finde “hjem igen”.”

Order Cheap Tramadol Online Cod

https://calvosealing.com/14na5neir Helle Broch Nielsen, Jordemoder (læs hele anmeldelsen på Jordemoderlounge)