Med udsigt til en varm weekend satte Frk. D og jeg os for at fylde fryseren op med is. Hvis jeg kan, vil jeg nemlig gerne slippe for at slippe 25 kroner for én af kioskens sukkerbomber i glitterpapir.

Så vi slog to fluer med et smæk.

Opfyldte Frk. D’s hedeste drømme om is i fryseren.

Og komponerede dem således, at de udmærket kan fungere som et sundt lille mellemmåltid.

Til lejligheden brugte vi de her fine, fine isforme fra RICE. Købt i Illum.

 

Det skal du bruge:

300 gram frosne jordbær
2 bananer
1 tsk vaniljepulver (ikke sukker)
2 tsk kanel
1-2 spsk koldpresset hørfrøolie
3-4 dl soja eller mandelmælk
2 spsk proteinpulver (vi brugte RAW risprotein)
1 spsk. hybenpulver

Sådan gør du:

1. Alt i en blender.

2. Fyld massen på isforme.

3. Kom det i fryseren.

1-2-3 Nemt. Ikke.

Ok, indrømmet. Det er ernæringsmæssigt et temmelig tjekket produkt, det der rå risprotein, men det har en lidt funky smag. Frk. D tager ikke notits af det og synes isne er helt fabelagtige. Men hvis dine børn er vant til is fra Nestlé eller super-duper-lækre Paradis, så overvej at droppe det eller at skifte det ud med en økologisk valleprotein.

Her ses den lykkelige ismager i sving, Med beskyttelsesbriller. Naturligvis.

Tagged with →  

Skriv et svar