Boost din Fertilitet med yoga og mad

- en skræddersyet dag til dig med baby i tankerne

 

Både for dig der lige er nået til overvejelserne om at få et barn og gerne vil skabe de bedste betingelser for en god graviditet.

Og for dig, der har taget beslutningen for længst men endnu uden en positiv graviditetstest.

 

 • Er du klar til at se på, hvor meget maden faktisk kan påvirke din fertilitet?
 • Vil du vide, hvad der skal på tallerkenen for at skabe bedst mulige betingelser for at blive gravid?
 • Har du brug for et overblik over, hvilke vitaminer, mineraler og fedtstoffer, der er fuldstændigt afgørende for at undfangelse kan finde sted?
 • Ved du at simple yogaøvelser kan stimulere dine reproduktive organer, balancere dit hormonsystem og berolige dit nervesystem – og at det alt sammen forøge chancerne for graviditet?
 • Ved du også at nogle typer af yoga ikke fremmer fertiliteten?
 • På Boost din fertilitet lærer du ganske enkelt, hvordan du med yoga og kost kan hjælpe og styrke din krop på vej mod til en sund graviditet.

 

Det hele starter nemlig længe inden undfangelsen…

 

Boost din fertilitet er et sådan-gør-du-foredrag til dig, der:

 • Vil gøre kroppen klar til graviditet
 • Døjer med PCOS eller andre hormonelle ubalancer
 • Har fået konstateret ’gamle æg’
 • Ikke kan få en forklaring på, hvorfor du ikke kan blive gravid
 • Eller dig ønsker at optimere chancerne for IVF eller anden fertilitetsbehandling

 

Når dagen er omme går du hjem med:

 • Solid viden om hvordan mad og kosttilskud kan booste din fertilitet
 • En stribe håndgribelige og implementerbare fif til, hvad du kan gøre her-og-nu for at optimere din kost med en håndfuld nemme og lækre opskrifter til din fertilitets-boostende livsstil
 • Guiden Klar-Parat-Gravid med tips og information om kost og livsstil, som er særligt vigtigt for at opnå en sund gravitet, fødsel og baby
 • Do’s and dont’s på yogamåtten, når du gerne vil være gravid
 • Introduktion til yogaøvelser, stræk, vejrtrækning og meditationer, der hjælper kroppen med at åbne op, komme ned i tempo og dig til at vende blikket indad
 • En take-home serie af fertilitetsstimulerende øvelser, du nemt kan lave hjemme på stuegulvet
 • Dejlig te og lækre snacks i maven

 

Boost din fertilitet er en dag både for dig, der oplever fertilitetsproblemer og dig, der gerne vil optimere betingelserne for en god sund graviditet og baby.

 

PROGRAM

9:30-12.30: Fertilitetsyoga og Fertilitets-mindset

Et take-home-program til fertiliserende yoga du kan lave på stuegulvet ved Trine Hedegaard, der er internationalt certificeret yogalærer med speciale i yoga for kvinder. Du kan læse mere om Trine HER.

 

12.30-13.30: Frokostpause

Tag selv din frokost med – eller køb den i nærheden.

 

13.30-16.30: Spis dig frugtbar

Sådan booster du din fertilitet med mad, tilskud og lidt til, ved ernæringsterapeut Nanna Ewald Stigel.

 

Hvor & hvornår

Lørdag den 10. maj 2014 kl. 9.30-16.30

Rosenvængets Allé 7B, København Ø.

 

Din investering

995 kroner for hele dagen

 

Tilmeld dig via Yoginis hjemmeside. KLIK HER. 

 

Spørgsmål? Skriv til: nanna@stigel.dk 

 

Hvad siger de andre? 

“Jeg kunne i den grad bruge workshoppen til noget. For det første havde jeg efter 1,5 år i fertilitetsbehandling brug for at føle, at der var noget – både i forhold til kost og motion – jeg selv kunne gøre for at booste min fertilitet. Og det fik jeg i den grad med mig hjem!

Jeg har efter workshoppen tænkt meget over at få mere protein og især sunde fedtstoffer ind i min kost. Og nu har det givet bonus. Jeg er gravid i 12. uge. Og man må da sige, at jeg fik boostet min fertilitet godt og grundigt, for der er ikke kun 1, men hele 2 små vidundere i min mave!

Jeg kan jo aldrig nogensinde få vished om, hvorvidt kosten var det som gjorde udslaget. Men for mig havde det kæmpe betydning for min mentale indstilling at føle, at jeg selv kunne gøre noget. Så tusind tak for workshoppen og ikke mindst fertilitetsguiden!”, Nina. 

 

“Boost din Fertilitet’-workshoppen gav mig først og fremmst et fokus på, at jeg selv kunne gøre noget. Fertilitetsbehandling kan være hårdt ved humør og følelser, og man skal huske at tage spray, piller og stikke sig på bestemte tidspunkter. Til min historie hører også, at jeg havde et barn i forvejen, og at jeg havde været i fertilitetsbehandling i 1½ år forinden. Jeg vidste, at jeg kunne blive gravid, men også at mine æg var meget dårligere end ved første barn.

Med hjælp fra Trine og Nanna fik jeg mit eget lille projekt sideløbende med behandlingen. Nemlig yogaøvelserne og kosten. Det er jo altid svært at sige, hvad der gjorde udslaget. For mig generede workshoppen en positiv energi og troen på, at min krop var mere klar. Jeg plukkede ud, hvad jeg syntes passede til mig. Så jeg spiste mineraler og vitaminer ud fra Nannas forslag, ændrede kosten lidt og lavede yogaøvelserne, vi fik af Trine, næsten hver dag.

Jeg blev gravid i forsøget efter workshoppen”, Pernille. 

 

“Tusind tak for et super inspirerende kursus. Det er så rart at få nogle flere værktøjer, så man i højere grad føler, at man selv kan være med til at påvirke fertiliteten i den rigtige retning … Og tusind tak for de skønne opskrifter. Dem vil jeg glæde mig til at eksperimentere med “

 

“Tak for sidst! Skønt med opskrifter. Det er lige sådan noget, jeg kan bruge. Det var virkelig en givende dag, hvor jeg fik så meget med hjem. Der har allerede sneget sig et par forandringer ind, på den gode måde.”

 

”Boost din fertilitet er et rigtig godt og inspirerende kursus! Yogaen gav mig præcist den afspænding, jeg havde brug for – og på maddelen fik jeg ny inspiration og nye ideer at gå hjem med. Jeg vil absolut anbefale kurset til andre, fordi det giver erkendelse, viden og et godt spark bagi til at komme i gang med selv at gøre noget for fertiliteten”

 

 ”Jeg vil helt sikkert anbefale Boost din fertilitet til andre. Jeg selv fik et meget konkret udbytte af dagen – hands-on råd og øvelser til at implementere derhjemme. Underviserne havde styr på deres ting og kunne besvare vores spørgsmål. Det føltes trygt og godt.”

 

”Boost din fertilitet var en rigtig god workshop med masser af kærlighed, god energi og brugbare råd. Jeg vidste i forvejen en hel del om kost mv. Men det var så skønt at få det genopfrisket og blive motiveret til at fortsætte. Det var så dejligt at sætte sig selv i fokus på en positiv måde – med selvforkælelse og egotid. Det kan anbefales! ” 

 

”Boost din fertilitet var super relevant og motiverende for mig. Workshoppen tilbød et sundt kig indad – og har for mig været en god start på et forløb, hvor jeg vil passe mere på mig selv.”

 

One Response to Boost din Fertilitet med yoga og mad

 1. [...] Boost din Fertilitet med yoga og mad [...]

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>